Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 квітня 2017 року 16:16

Із засідання сесії

6 квітня відбулося друге пленарне засідання 21 сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання. Депутати розглянули два питання.

На початку засідання депутати привітали колегу Анатолія Якименка з днем народження і потім розпочали роботу сесії.

Знову розгорнулася жвава дискусія навколо питання щодо внесення змін до Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам Пирятинської міської ради. Було винесено на голосування дві пропозиції. Перша з них - внести дві зміни до Положення : розмір щомісячної премії для міського голови, заступників міського голови  з питань діяльності виконкому встановлюється рішенням сесії Пирятинської міської ради щорічно та розмір премії визначається у відсотках від загальної суми посадового окладу, рангу, вислуги років, надбавки за високі досягнення у праці з урахуванням фактично відпрацьованого часу або фіксованою сумою. Друга - взагалі зняти з розгляду дане питання. За результатами голосування жодна пропозиція не отримала необхідної кількості голосів і тому рішення не прийнято.

Друге питання порядку денного про граничні суми витрат на придбання меблів, оргтехніки, іншого обладнання та устаткування для облаштування Центру надання адміністративних послуг депутати прийняли одноголосно.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua