Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 квітня 2017 року 20:31

Виділено кошти на пільгове перевезення в приміському залізничному транспорті та на виплату надбавки за престижність педпрацівникам

28 квітня у приміщенні центру дитячої та юнацької творчості відбулося засідання позачергової сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання. Депутати швидко та одноголосно прийняли рішення про додаткове 50% відшкодування оплати за спожиті житлово-комунальні послуги членам сімей загиблих учасників АТО, які проживають на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, за період з 1 липня по 31 грудня 2016 року.

Підтримали питання про внесення змін та доповнень до Програми соціального захисту населення на 2017 рік. Зміни стосувалися відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян у приміському залізничному транспорті загального користування.

Внесли зміни до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2017 рік. Ці зміни передбачають виплату надбавки за престижність педагогічним працівникам з січня по червень 2017 року у розмірі 5 %. Таку ж доплату отримають і тренери. Шкільні бібліотекарі отримуватимуть надбавку 10 %.

Питання про делегування представників Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади до Госпітальної ради Західного госпітального округу викликало найбільше обговорень. На спільному засіданні постійних комісій було напрацьовано проект рішення, в якому передбачалося, що представниками будуть заступник міського голови Ігор Шикеринець та головний лікар Центру первинної медичної допомоги Ірина Дядькова.

Під час обговорення даного питання депутати вносили різні пропозиції, проте жодна з них не отримала необхідної кількості голосів. Врешті-решт сесія затвердила рішення, яке було напрацьоване на спільному засіданні постійних комісій міської ради.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua