Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 квітня 2017 року 08:12

І знову перемога!

У Всесвітній день здоров’я, 7 квітня, в Полтавському обласному центрі естетичного виховання відбувся ІХ обласний фестиваль-конкурс „Молодь обирає здоров’я“. Захід проводиться з метою активізації молодіжного руху за здоровий спосіб життя, набуття та засвоєння дітьми і молоддю нових знань про здоровий спосіб життя, підвищення рівня інформованості молоді з питань профілактики тютюнокуріння, алкоголізму, наркоманії, захворювань на ВІЛ/СНІД, інфекцій, що передаються статевим шляхом, виявлення, обмін і розповсюдження кращого досвіду із запобігання негативним проявам серед дітей і молоді засобами мистецтва, використовуючи їх вокальні, хореографічні, художньо-спортивні здібності.

        Конкурс традиційно відбувся у трьох номінаціях:
- конкурс літературно-музично-спортивних міні-композицій;
- конкурс плакатів;
- конкурс фотографій, художніх робіт.

        25 активних та соціально зорієнтованих команд загальноосвітніх, позашкільних, інтернатних навчальних закладів області пропагували здоровий спосіб життя та власним прикладом закликали займатися спортом, мистецтвом, бути здоровим, а отже, і щасливим!

        Команда „Щасливе життя“ Пирятинського Центру дитячої та юнацької творчості набрала найбільшу кількість балів і стала переможцем обласного фестивалю-конкурсу „Молодь обирає здоров’я“.

        Команда «Вітамін» Пирятинської школи №4 отримала диплом  І ступеня в конкурсі фотографій обласного фестивалю-конкурсу „Молодь обирає здоров’я“!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua