Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 червня 2021 року

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

 

30 червня 2021 року

Сьогодні 75-річний ювілей зустрічає жителька села Вікторія Надія Бабак. Це жінка і мама, яка виховала Героя. ЇЇ 24-річний син Олег у 1991 році, віддавши своє життя, врятував мирних жителів у Нагірному Карабасі від окупантів. За цей подвиг був посмертно удостоєний звання Героя Радянського Союзу.

 

30 червня 2021 року

Указом Президента України Володимира Зеленського № 188/2021 від 7 травня 2021 року пирятинкам Оксані Волошиній та Людмилі Левченко  за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх розвитку присвоєно почесні звання «Мати-героїня».

30 червня 2021 року

Продовжується випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» і в червневому випуску видання читайте найбільш актуальні та цікаві події з життя системи БПД області та роз’яснення норм чинного законодавства.

30 червня 2021 року

Відбувся підсумковий захід щодо спільної реалізації проєкту «Впровадження нових форм співпраці влади та громадськості» між Пирятинською міською територіальною громадою та Спілкою «Громадські ініціативи України».

30 червня 2021 року

З метою підготовки проєктної заявки для участі в грантовому конкурсі Європейського Союзу виконкомом міської ради напрацьовується потреба підприємців, особистих селянських господарств, пересічних громадян у обладнанні, витратних матеріалах для запровадження або розвитку ягідництва. Зокрема, мова йде про забезпечення бажаючих сертифікованими саджанцями різноманітних сортів, системами поливу, можливо, обладнанням для малої механізації. У разі відбору проєкту громади для фінансування зазначені засоби виробництва будуть надаватися безкоштовно.

 

30 червня 2021 року

Кілька днів тому розпочато капітальний ремонт тротуару по вулиці Соборна, вздовж Меморіального комплексу. Працівники ПП "Шляхрембуд", що виграло тендерну процедуру, вже демонтували старе покриття, встановили бордюри та майже завершили готувати основу для мощення тротуарної плитки.

30 червня 2021 року

1. Окреме майно – група інвентарних об’єктів у складі: частина нежитлової будівлі літ. А-ІІ, площею 92,2 кв. м; частина гаража літ. Б-1 (комора), площею 13,7 кв. м, за адресою: Полтавська обл., смт Решетилівка, вул. Покровська, 41 та перебуває на балансі Головного управління статистики у Полтавській області (код ЄДРПОУ 02361892), орган управління – Державна служба статистики України.

 

29 червня 2021 року

Сьогодні Андрій Сімонов здійснив черговий особистий прийом громадян. Вислухав про наболіле жителів Пирятинської громади: вирішення земельних та житлово-комунальних питань.

 

29 червня 2021 року

Сьогодні в селах Малютинці та Давидівка відбулися громадські обговорення проєктів рішень щодо реорганізації Малютинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів та Давидівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

 

29 червня 2021 року
В рамках підготовки до чергової сесії міськради, сьогодні відбулося друге засідання профільної депутатської комісії з питань земельних відносин та охорони природи.
29 червня 2021 року

27 червня в Теплівці відбувся 5-й тур Чемпіонату Пирятинської територіальної громади з футболу.

28 червня 2021 року

27 червня у Пирятині відзначили День молоді.

28 червня 2021 року

Справді святковим для теплівчан видався цьогорічний День молоді.

28 червня 2021 року

27 червня Березоворудський фаховий коледж Полтавської державної аграрної академії гостинно відчинив двері для своїх випускників – як і щороку на День молоді до альма-матер з'їхалися колишні студенти навчального закладу.

28 червня 2021 року


Щиро вітаю вас з Днем Конституції України!

27 червня 2021 року

26 червня у Сасинівці відзначили День села.

27 червня 2021 року

Щорічно, в останню неділю червня, ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

26 червня 2021 року

За ініціативи Пирятинської публічної бібліотеки сьогодні у закладі відбулася «Кава з мером» - зустріч міського голови Андрія Сімонова з відвідувачами бібліотеки.

26 червня 2021 року

Сьогодні, 26 червня, відбувся квест містом, організований молоддю для юнаків та дівчат громади та з нагоди цьогорічного Дня молоді.

26 червня 2021 року

Сьогодні на стадіоні «Ювілейний» відбувся другий етап спартакіади, в ході якої було визначено краще спортивне село Пирятинщини-2021 серед сільських територіальних громад.

26 червня 2021 року

Застосування РРО та/або ПРРО платниками єдиного податку ІІ-IV груп

Відповідно до п. 61 підрозділу 10 розділу ХХ Податкового кодексу України платники єдиного податку ІІ-IV груп при  реалізації товарів, в тому числі через мережу Інтернет у разі відправлення товарів поштою за умови післяплати із використанням послуги «накладений платіж», не застосовує РРО та/або ПРРО лише за умови, що обсяг доходу протягом календарного року не перевищує 220 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 01 січня податкового (звітного) року.

25 червня 2021 року

Кращих спортсменів Пирятинської громади вітали на святі  «Спортивний зорепад-2021», що відбулося цього вечора на стадіоні «Ювілейний».

25 червня 2021 року

В травні було підписано Меморандум про співпрацю між Пирятинською громадою та Центром міжнародного співробітництва і впровадження проєктів. Спільно було подано заявку на участь у проєкті Української кліматичної мережі щодо вдосконалення Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату, оскільки зі збільшенням території та кількості населених пунктів нашої громади документ потребує корегування. В результаті відбору Пирятинська громада стала однією із шести учасників, які отримали гранти на вдосконалення Плану.

 

25 червня 2021 року

26 червня в Полтаві відбулася робоча нарада "Упорядкування земельних ділянок під полезахисними лісосмугами та механізми їх вирішення" за участі керівництва області та представників органів місцевого самоврядування Полтавщини. Відвідав засідання і начальник відділу земельних та екологічних питань виконкому Пирятинської міської ради Євгеній Стадник.

 

25 червня 2021 року

Ботулізм – це дуже небезпечне харчове отруєння. Воно виникає при вживанні продуктів, що містять ботулотоксин.

25 червня 2021 року

Соціальне партнерство муніципалітету та сільгоспвиробників – це один із механізмів розвитку громади. Адже дає можливість швидко вирішувати нагальні проблеми, які нерідко постають раптово.

 

25 червня 2021 року

Сьогодні відбулася презентація книги Ольги Гурби «Знову?! Знову діти війни».

25 червня 2021 року

Сьогодні міський голова Андрій Сімонов зустрівся із представниками громадської організації “Бойове Братерство України”. Командир Правобережного полку м. Києва Андрій Смірнов та головний старшина Бойового Братерства України Юрій Глухенький звернулися до очільника громади з проханням допомогти їхньому побратиму і нашому землякові Юрію Береговому.

 

25 червня 2021 року

Під час формування Національного плану спільних дій щодо зниження рівня незадекларованої праці на 2021 рік було узгоджено механізм спільної роботи ряду державних органів, у тому числі Держпраці та ДПС, щодо реалізації спільних заходів, спрямованих на стимулювання роботодавців та працівників до переходу від неформальних до задекларованих трудових відносин.

 

25 червня 2021 року
Основний закон нашої держави – Конституція України цьогоріч відзначає 25 років. 28 червня 1996 року, о 9 годині 18 хвилин, після майже доби безперервної роботи, Верховна Рада прийняла і ввела в дію Конституцію.
25 червня 2021 року

Сьогодні на стадіоні “Ювілейний” відбувся майстер-клас для людей з інвалідністю. Захід присвячений Дню Конституції.

 

24 червня 2021 року

Сьогодні на футбольному майданчику школи №4 відбувся міні-турнір громади з футболу, присвячений Дню молоді. Участь у змаганнях взяли 4 команди.

 

24 червня 2021 року

Культурні діячі, освітяни, журналісти, краєзнавці зібралися 23 червня у міській раді на презентації Положення про премiю iменi братiв Шеметiв. Премiя заснована з метою вшанування пам’ятi українських патрiотiв i видавцiв першої україномовної газети «Хлiбороб» на Лiвобережнiй Україні, якi своєю жертовною працею на полiтичнiй та культурно-просвiтницькiй нивi у першiй чвертi ХХ столiття зробили помiтний внесок у вiдродження нашої державностi, нацiональної культури та духовностi.

24 червня 2021 року

В рамках підготовки до чергової сесії міськради, сьогодні відбулися два засідання профільних депутатських комісій.

24 червня 2021 року

Сьогодні пройшло навчання з питань пожежної безпеки для працівників закладів освіти та культури Пирятинської громади, які виконують обов'язки в цій сфері. Це плановий захід, що проводиться раз на три роки.

 

24 червня 2021 року

Пирятинська філія ПАТ «Полтаваобленерго» повідомляє про тимчасові відключення електропостачання на території громади з 29 червня по 2 липня, з 8:00 до 16:00:

 

24 червня 2021 року

23 червня відбулася робоча зустріч міського голови Андрія Сімонова з представниками Державної служби з надзвичайних ситуацій в Лубенському районі. Обговорювали питання можливості створення у віддалених населених пунктах громади місцевої пожежної охорони.

 

23 червня 2021 року

Сьогодні у Сасинівці відбулося громадське обговорення проєкту рішення сесії міської ради про реорганізацію Сасинівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів та закладу дошкільної освіти “Дюймовочка”. На зустріч із міським головою, старостою та очільниками галузі освіти прийшли з пів сотні жителів села.

 

23 червня 2021 року

Сьогодні відбулася робоча зустріч міського голови Андрія Сімонова з народним депутатом Максимом Березіним.

23 червня 2021 року
Сьогодні відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку  та сфери послуг.
23 червня 2021 року

Відбулися відкриті обласні змагання зі стрибків у висоту та довжину з розбігу “Стрибунець-2021”. У змаганнях взяли участь 112 спортсменів, які представляли дитячо-юнацькі спортивні школи Пирятина, Лубен, Прилук, Лохвиці, Кременчука, Горішніх Плавнів та Гребінки.

 

23 червня 2021 року

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради.

23 червня 2021 року

22 червня відбулася зустріч керівництва муніципалітету, представників малого та середнього бізнесу в сільській місцевості з експертами ГО “Інститут громадянського суспільства” щодо підготовки проєктної заявки на участь в грантовому конкурсі Європейського Союзу.

 

23 червня 2021 року

22 червня Андрій Сімонов здійснив черговий особистий прийом громадян. Вислухав про наболіле жителів Пирятинської громади: асфальтування доріг, забезпечення житлом, вирішення земельних та комунальних питань.

 

23 червня 2021 року

Щиро вітаю вас із професійним святом - Днем державної служби.

22 червня 2021 року

Сьогодні відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань освіти, фізичної культури, охорони здоров’я, соціального захисту та гендерної рівності.

22 червня 2021 року

19 червня в селі Попівка, Миргородського району, відбувся  6-й  тур Чемпіонату Полтавської області з футболу. Команда ФК “Пирятин” грала на виїзді з командою “Комишня” Комишнянської громади і здобула перемогу з рахунком 2:1. Голи за пирятинців забили: Богдан Кошовий та Богдан Пенченко.

 

22 червня 2021 року

В рамках підготовки до чергової сесії міськради, сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань прав людини, законності, культури, молоді, депутатської діяльності, етики та ЗМІ.

22 червня 2021 року

22 червня представники відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконкому міської ради та центру надання соціальних послуг взяли участь  у онлайн-консультації для Пирятинської, Шишацької, Щербанівської територіальних громад області “Соціальні послуги у громаді”, яка проводилася на базі Полтавського регіонального офісу програми “U-LEAD”.

22 червня 2021 року

Прилуцька дистанція колії повідомляє, що у зв’язку з виконанням ремонтних робіт колії в межах залізничного переїзду, по вулиці Соборна, 54а, 784 км дільниці Грабарівка-Пирятин з 8:00, 30 червня, до 18:00, 1 липня, залізничний переїзд буде закритий для руху автотранспорту.

 

22 червня 2021 року

22 червня в Україні відзначається День скорботи та вшанування пам’яті жертв війни. Цього дня 1941 року на території України розпочалась Друга світова. Рано вранці на міста і села полетіли німецькі снаряди. Того дня багато українських випускників мали б зустрічати перший самостійний світанок, а натомість, - зустріли наймасштабнішу війну ХХ століття.

 

22 червня 2021 року

Порядок та термін реєстрації програмного РРО

Лубенський сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Полтаській області повідомляє, що для реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій (далі – ПРРО) складається Заява про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за ф. № 1-ПРРО (J/F 1316602) (далі – реєстраційна заява за ф. № 1-ПРРО).

 

22 червня 2021 року

СТОВ «Дружба Нова» із 22 до 24 червня проводитиме внесення фунгіцидів на полях Пирятинської громади – у селах Каплинці, Усівка, Нетратівка, Скибенці, Курінька.

20 червня 2021 року

Традиційно на п’ятдесятий день після Воскресіння Христового ми відзначаємо одне з найбільших християнських свят – Свято Пресвятої Трійці або День Зіслання Святого Духа, яке в народі ще називають Зелена неділя. 

20 червня 2021 року

Прийміть найщиріші вітання та вдячність за щоденну виснажливу працю — невпинну боротьбу за  здоров’я та життя людей.

19 червня 2021 року

Аби задовольнити потреби громади, комунальники працюють і у вихідні. Зокрема, у селі Прихідьки на артезіанській свердловині вийшов з ладу силовий кабель, що веде електрику до насоса. Тож сьогодні працівники КП "Пирятинський міський водоканал" ліквідували несправність та відновили водопостачання для споживачів.

19 червня 2021 року

Сьогодні у селі Дейманівка відбулося відкриття меморіальної дошки та перепоховання загиблих воїнів Другої світової війни.

Рештки двох людей на території нашої громади, поблизу Прихідьок та Малої Кручі, знайшли представники громадської організації “Меморіал”. Іменних медальйонів поряд не виявлено, тому встановити осіб не вдалося. У чоботі чоловіка була іменна ложка з прізвищем Калінін, та ця річ не може бути підтвердженням особи, оскільки може належати іншій людині. Ще одне тіло, ймовірно молодої жінки, оскільки були жіночі чобітки та інші дівочі речі: люстерко, монетки. Дослідники припускають, що це могла бути юна дівчина-медсестра.

 

19 червня 2021 року

 

Фермер - не просто професія, це - життєве покликання. Ваша праця - не просто робота на землі, а дбайливе господарювання, спосіб життя, колосальна напруга сил і повна самовіддача. У фермерстві втілилися кращі риси господарювання – працьовитість, стійкість, природна кмітливість і завзятість, активна громадянська позиція, соціальна відповідальність і патріотизм.

18 червня 2021 року

Фермерське господарство “Берегове” – єдине підприємство в громаді, що постійно займається скотарством та свинарством. Нині на сільгосппідприємстві 350 голів великої рогатої худоби, в тому числі 150 дійних корів. Як говорить керівник фермерського господарства Василь Донченко, поки що корів тримають стабільно в такій кількості.

 

18 червня 2021 року

Послугами обласної служби зайнятості за п’ять місяців  скористалися понад 62 тисячі людей   

Протягом січня - травня 2021 року послуги обласної служби зайнятості отримали 62,5 тисячі громадян, які шукали роботу.  Із них 45 тисяч мали статус зареєстрованого  безробітного.

Від 3,9 тисячі роботодавців за цей період надійшло 19,3 тисячі пропозицій роботи.

 

18 червня 2021 року

Ще восени минулого року за рахунок коштів Фонду розвитку територій області депутатів обласної ради сьомого скликання Андрія Сімонова та Cергія Мамояна Великокручанська сільська рада придбала обладнання для ігрового дитячого майданчика на загальну суму 199 тисяч гривень. Проте обладнання досі не було встановлено.

18 червня 2021 року

17 червня відбувся звіт вихованців Центру дитячої та юнацької творчості.

18 червня 2021 року

На запрошення волонтера Юлії Плошко, міський голова Андрій Сімонов завітав на зустріч з дітками з інвалідністю та їхніми батьками. Батьки порушили актуальні для них питання: облаштування в місті дитячого інклюзивного майданчика, забезпечення транспортом групових поїздок та інше. Також подякували Андрію Сімонову, що завжди підтримує і допомагає.

 

18 червня 2021 року

Пирятинська філія ПАТ «Полтаваобленерго» повідомляє про тимчасові відключення електропостачання на території громади з 22 червня по 25 червня, з 8:00 до 16:00:

 

18 червня 2021 року

Відбувся Чемпіонат Полтавської області серед юнаків, юніорів та дорослих з легкої атлетики у м.Лубнах. В ньому брали участь 26 спортсменів збірної команди Пирятинської ДЮСШ. Вкотре учні спортивної школи показали високі результати і посідають призові місця:

17 червня 2021 року
Забезпечення безпеки громадян та підтримка нормальної життєдіяльності Пирятинської міської територіальної громади залежить від стабільної роботи її важливих об’єктів, саме тому сесією Пирятинської міської ради були прийняті рішення забезпечити належну безпеку та використати найсучасніші технології, а саме - створити якісні системи відеоспостереження.
17 червня 2021 року

Протягом цього тижня у центрі громадського діалогу проходив тренінг ,,Базові навички медіатора шкільної служби порозуміння“, під час якого представники кількох шкіл громади вчилися допомагати своїм ровесникам розв’язувати конфлікти мирним шляхом, використовуючи в роботі відновні практики - медіацію однолітків та коло прийняття рішень.

17 червня 2021 року

Цієї неділі своє професійне свято відзначатимуть представники найгуманнішої професії, що стоять на сторожі життя та здоров’я людей, - лікарі.

17 червня 2021 року

Сьогодні Пирятин без води, бо на міському водоканалі проводиться заміна обладнання. Роботи ведуться на станції другого підйому на першій та третій лініях. Зокрема, заміна зворотних клапанів, що вийшли з ладу. “Станція – це найнижча точка і треба, щоб у ній не було води для виконання монтажних робіт. Зараз ці роботи ведуться і ми вже розуміємо, що не так швидко, як очікували, тому є вірогідність того, що до 19:00 працівники не встигнуть завершити ремонт. Тож просимо пирятинців із розумінням поставитися до ситуації”, - повідомив директор КП “Пирятинський міський водоканал” Олександр Курочка.

 

17 червня 2021 року

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради.

17 червня 2021 року

16 червня відбулося перше засідання Молодіжної ради. Серед питань, що розглядалися на зібранні – план роботи Молодіжної ради на 2021 рік, підготовка святкування Дня молоді та навчання представників Молодіжної ради за проєктом Фонду Богдана Гаврилишина “Молодь змінить Україну”, яке відбудеться у Пирятині в липні.

 

17 червня 2021 року

Вчора начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Шерзой взяла участь у зустріч з представниками Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації та керівниками органів управління освітою територіальних громад, що проходила в рамках робочої поїздки Полтавщиною заступниці Міністра освіти і науки України Любомири Мандзій.

 

17 червня 2021 року

Влітку більшість мешканців намагається провести свій відпочинок поблизу води на річках, озерах, ставках та інших водоймах. Купання та плавання – це хороший, корисний і активний відпочинок. Вода приносить багато задоволення людям дисциплінованим, обачним, але вона може завдати багато неприємностей людям, які не дотримуються правил безпечної поведінки на воді.

16 червня 2021 року

Сьогодні працівники КП “Пирятинський міський водоканал” ліквідували аварію на артезіанській свердловині у селі Прихідьки, яка сталася вчора. Зокрема, відремонтовано обладнання свердловини. Наразі 154 споживачі населеного пункту вже з водою.

 

16 червня 2021 року

В рамках акції “Гілка пам’яті” сьогодні в Пироговій Леваді висаджено багаторічні квіти. Тепер в урочищі, крім декоративних кущів, з’явилися 380 саджанців ірисів та хости. Надали посадковий матеріал небайдужі жителі Теплівки та Смотриків.

 

16 червня 2021 року

Сьогодні відбулося позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Пирятинської міської ради. Зібрання було зумовлено зверненням неповнолітньої жительки міста щодо виконання її матір’ю батьківських обов’язків.

 

16 червня 2021 року

Сьогодні відбулося засідання комісії з розгляду питань щодо надання матеріальної допомоги на поліпшення житлових умов.

 
16 червня 2021 року

Увага! ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» спільно з Асоціацією «Ягідництво України» розпочинають реєстрацію на участь у секторальній програмі для виробників та експортерів органічної продукції.

 

16 червня 2021 року

15 червня в Пирятині на пункті тестування на базі Пирятинського ліцею було проведено зовнішнє незалежне оцінювання з географії, яке є останнім з основної сесії.

15 червня 2021 року

Сьогодні відбулася робоча нарада для представників Пирятинської, Гребінківської, Чорнухинської, Новооржицької громад на  тему: „Міжмуніципальне співробітництво в сфері поводження з відходами: місцеві плани в Північно-західному субрегіоні Полтавської області”. Нині розробляється Регіональний план управління відходами для Полтавської області, відповідно до якого ці громади мають увійти до Пирятинського підкластеру. Після затвердження Регіонального плану області потрібно буде напрацювати місцеві плани.

 

15 червня 2021 року

9 червня в Теплівці  відбувся  другий тур чемпіонату Пирятинської МТГ по футболу.

 
15 червня 2021 року

За повідомленням Полтавського обласного центру з гідрометеорології, вночі та вдень, 16 червня, на території Полтавської області та м. Полтава очікуються грози, град, шквали 15-18 м/с.

15 червня 2021 року

КП "Пирятинський міський водоканал" повідомляє, що 17 червня, з 7:00 до 19:00,  у зв’язку із проведенням ремонтних робіт із заміни спрацьованого обладнання на станції другого підйому буде припинено водопостачання споживачам всіх категорій міста Пирятин.

15 червня 2021 року

Інформуємо, що  Наказом Міністерства розвитку економіки,  торгівлі та сільського господарства України від 19.02.2021 року № 338 затверджено новий Порядок реєстрації пасіки, а  Постановою Кабінету Міністрів від 12.05.2021 №517 новий Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції.

15 червня 2021 року

11 червня на базі Лубенської районної ради відбувся обласний семінар щодо забезпечення заходів в рамках реалізації обласних програм „Громадські бюджети Полтавщини на 2021 – 2023 роки“ та „Екологічні громадські ініціативи на 2019 – 2021 роки“.

 

15 червня 2021 року

Фонд соціального страхування України розпочинає здійснювати оплату е-лікарняних

В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності. Для застрахованих осіб програмні засоби автоматично формуватимуть на їх підставі е-лікарняний – такий електронний листок непрацездатності не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.

 

14 червня 2021 року

Сьогодні на базі Культурно-громадського центру розпочався кількаденний тренінг «Базові навички медіатора шкільної служби порозуміння».

14 червня 2021 року

Інтернет – це невід’ємна частина сучасного суспільства. Пирятинська міська рада прагне забезпечити всіх жителів громади доступом до світової мережі. Саме тому було направлено заявку до Мінцифри на участь у проєкті “Інтернет-субвенція”. Серед 670 територіальних громад, що отримають фінансування на реалізацію проєктів, і Пирятинська. Розмір субвенції становить 1002300 грн.

 

14 червня 2021 року

12 червня в Пирятині пройшла обласна спартакіада ГО ВФСТ «Колос» серед територіальних громад на «Кращу спортивну громаду Полтавщини 2021 року». За право вийти у фінал змагалися Пирятинська, Чорнухинська, Лохвицька, Гребінківська, Оржицька та Хорольська громади з міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шахів та шашок.

 

14 червня 2021 року

13 червня у Черкасах відбувся Всеукраїнський багатожанровий конкурс-фестиваль “Art People Fest у ритмах весни”. Пирятинщину на конкурсі представляв зразковий аматорський хореографічний колектив “Флеш” культурно-громадського центру.

 

14 червня 2021 року

Ініціатором доброї справи виступив сільський староста Олександр Оніщенко.

14 червня 2021 року

Олег та Інна Кабаєви переїхали до Малютинець 2010 року. До цього жили і працювали в столиці. Народжувати дітей вирішили в селі, щоб годувати натуральними, самостійно вирощеними, продуктами. Тож приїхали на батьківщину чоловіка і зайнялися городництвом, садівництвом та ягідництвом. Спочатку вирощували овочі та фрукти для себе, а потім вирішили реалізовувати продукцію.

 

14 червня 2021 року

СТОВ «Дружба Нова» із 15 до 18 червня проводитиме внесення фунгіцидів на полях Пирятинської громади – на території сіл Прихідьки, Курінька.

 

12 червня 2021 року

Сьогодні в Пирятині спортивне свято – обласна спартакіада ГО ВФСТ «Колос» серед територіальних громад на «Кращу спортивну громаду Полтавщини 2021 року». Представники 6 громад області грають в міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки.

 

11 червня 2021 року

Сьогодні мікрорайон Замок опинився без води. Стався порив водопровідної мережі на провулку 2-й Замковий. Працівники КП «Пирятинський міський водоканал» ліквідували порив, тож наразі водопостачання вже відновлено.

 

11 червня 2021 року

Відповідно до розпорядження міського голови від 08.06.2021 №147 "Про комісію з проведення моніторингу та зовнішньої оцінки якості соціальних послуг", проводиться зовнішня оцінка якості соціальних послуг, які надаються Пирятинським центром надання соціальних послуг. Запрошуємо жителів громади пройти опитування.

11 червня 2021 року

Сьогодні заступник міського голови Михайло Мельниченко, начальник відділу економіки Валентина Комаренко, головний спеціаліст сектору житлово-комунального господарства Оксана Порва, представники комунальних підприємств громади, взяли участь у онлайн-нараді під головуванням заступника Міністра розвитку громад та територій України Наталія Хоцянівської.

11 червня 2021 року

Сьогодні відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі міської ради на чолі із заступником міського голови Тамарою Коваленко. Одне з питань порядку денного стосувалося позбавлення батьківських прав. Родина вже кілька років перебуває під контролем соціальних служб. Двоє неповнолітніх дітей тривалий час проживають з батьком, а мати не цікавиться життям та здоров’ям малечі, не допомагає виховувати та доглядати і має заборгованість із сплати аліментів. Тож чоловік, за ініціативи дітей, звернувся до суду щодо позбавлення жінки батьківських прав.

 

11 червня 2021 року

11 червня відбулася екскурсія дітей із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, до Опішнянського музею гончарства.

11 червня 2021 року

Сьогодні у школах громади відбулися заходи із вручення свідоцтв про базову середню освіту дев’ятикласникам.

11 червня 2021 року

Сьогодні на Пирятинщині з робочим візитом побував голова облдержадміністрації Олег Синєгубов . Очільник області відвідав Велику Кручу, де було перевірено стан готовності амбулаторії загальної практики сімейної медицини до початку роботи.

11 червня 2021 року

Сьогодні відбулася робоча нарада завідувачів філій Пирятинського культурно-громадського центру за участю керівництва управління культури, туризму та охорони культурної спадщини. Розглядали питання ведення робочої документації, планування та обліку роботи закладів культури.

 

11 червня 2021 року

15 червня, з 8:00 до15:00, у зв’язку із проведенням ремонтно-профілактичних робіт на ГРС Березова Рудка буде припинена подача природнього газу споживачам сіл: Теплівка, Смотрики, Малютинці, Грабарівка, Вечірки, Березова Рудка та Крячківка.

 

11 червня 2021 року

19 травня 2021 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову №505 «Деякі питання призначення житлових субсидій», якою внесено зміни до порядку призначення житлових субсидій з травня 2021 року.

Сім’ям, які отримували житлову субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років, житлова субсидія з травня 2021 року на наступний термін буде перепризначена автоматично без особистого звернення громадян, крім трьох категорій сімей, яким необхідно подати нові заяву та декларацію.

 

10 червня 2021 року

Сьогодні по вулиці Ярмаркова стався порив водопровідної мережі, без води залишилися дитячий садочок та жителі вулиці Визволення. Працівники міського водоканалу оперативно ліквідували порив. На разі водопостачання відновлено.

 

10 червня 2021 року

Запрошуємо приєднатися до заходу підприємців, власників кав'ярень, готелів, закладів харчування та інших представників бізнесу Гребінківської, Пирятинської, Чорнухинської та Новооржицької громад.

 

10 червня 2021 року

Один із пріоритетних напрямів роботи нашого муніципалітету - забезпечення доступу кожного жителя громади до якісних сервісів надання адміністративних послуг. Тому фахівці виконкому міської ради подали заявку до Міністерства цифрової трансформації України на отримання субвенції з державного бюджету на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг.

 

10 червня 2021 року
9 червня на міському стадіоні «Ювілейний» відбулися відкриті обласні змагання з легкоатлетичного двоборства «Надія» серед юнаків та дівчат 2008-2011 року народження. У змаганнях взяли участь близько 100 спортсменів з Пирятина, Лубен, Лохвиці, Прилук, Ромнів та Гребінки. Юні учні Пирятинської ДЮСШ, як завжди, - серед кращих.
10 червня 2021 року

Найближчим часом планується розпочати роботи з утеплення приміщення Центру дитячої та юнацької творчості.

10 червня 2021 року
Останнім часом одним із найпоширеніших видів злочинів є шахрайство. Зокрема, це виманювання коштів громадян, персональних банківських даних, підробка документів, так званих обіцянок «зняття порчі», обміну валют або старих грошових знаків на нові. Також значна частина громадян страждають від шахрайських дій з продажу товарів через Інтернет-ресурси, зокрема на веб-сайті «ОЛХ», інші фіктивні сайти, використовуючи які зловмисники отримують на свої рахунки передоплату за неіснуючий товар.
10 червня 2021 року

Пирятинська філія ПАТ «Полтаваобленерго» повідомляє про тимчасові відключення електропостачання на території громади з 14 червня по 18 червня, з 8:00 до 16:00:

 

10 червня 2021 року

Постановою Кабінету Міністрів України від 14.04.2021 р. № 362 внесено зміни до Порядку забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій громадян технічними та іншими засобами реабілітації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2012 р. № 321. Відповідно до внесених змін з 01 червня 2021 р.:

 

9 червня 2021 року

Сьогодні міський голова Андрій Сімонов разом із заступником  Тамарою Коваленко та начальником відділу освіти, молоді та спорту Наталією Шерзой зустрілися з новим директором Пирятинської філії ПВНЗ «Європейський університет» Аліною Захарченко. Обговорили подальшу співпрацю муніципалітету та навчального закладу. Зокрема, домовились з відділом освіти про проведення профорієнтаційної роботи для учнів 9-х та 11-х класів.

 

9 червня 2021 року

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

9 червня 2021 року

9 червня працівники служби у справах дітей виконавчого комітету міської ради спільно із інспектором ювенальної превенції відділення поліції № 1 Лубенського районного відділу поліції ГУНП у Полтавській області Мариною Грицай провели виїзд у село Вікторія.

9 червня 2021 року

Сьогодні за ініціативи управління культури, туризму та охорони культурної спадщини відбулося засідання оргкомітету стосовно проведення Дня молоді. Залучили до обговорення майбутніх заходів представників Молодіжної ради.

 

9 червня 2021 року
Реабілітаційне лікування на базі санаторно-курортних закладів дозволяє швидше відновитись після важких захворювань, операцій і травм, а в деяких випадках уберегти від настання первинної інвалідності.
9 червня 2021 року

Розпорядженням міського голови з 9 червня на посаду директора КП «Каштан» призначено Геннадія Бровара. Сьогодні міський голова Андрій Сімонов познайомив колектив підприємства з новим керівником.

9 червня 2021 року

Реєструємо ПРРО

Сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Полтавській нагадує платникам про порядок використання програмного реєстратора розрахункових операцій (далі - ПРРО).

 

8 червня 2021 року

Сьогодні комунальне підприємство «Пирятинський міський водоканал» завершило роботи з заміни частини водопроводу по вулиці Гоголя. Донедавна там була звичайна металева труба, яка вийшла з ладу, тому й пориви мережі траплялися дуже часто. Тож керівництво водоканалу вирішило зробити заміну труби на нову поліетиленову.

 

8 червня 2021 року

Сьогодні міський голова здійснив особистий прийом громадян. Зверталися жителі громади для вирішення комунальних та земельних питань. Крім цього, були й слова подяки від мешканки вулиці Короленка. Жінка-інвалід по зору позитивно відзначила вирішення довготривалої проблеми Замку – розпочато ремонт дороги.

 

8 червня 2021 року

З 4 по 6 червня в Приморську Запорізької області проходив чемпіонат громадської організації  ВФСТ «Колос» з  футболу  серед  ветеранів  40 років і старші.

8 червня 2021 року

На базі Інклюзивно-ресурсного центру відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради проведено І етап обласного конкурсу „Кращий заклад освіти з інклюзивним навчанням“. Участь у ньому взяли 5 закладів громади: Пирятинський ліцей, Філія Пирятинського ліцею, Опорний заклад Пирятинська зш І-ІІІ ст. № 6, Березоворудська зш І-ІІІ ст. та Вишневецька зш І-ІІІ ст.

 

8 червня 2021 року

За повідомленням Полтавського обласного центру з гідрометеорології протягом доби 9 червня в Полтавській області та м. Полтава очікуються грози.

 

8 червня 2021 року

Триває  робота з інвентаризації приміщень комунальної власності  у сільських населених пунктах. Під час перевірок керівництвом та спеціалістами виконкому міськради проводиться обстеження будівель та майнових комплексів на території сіл, серед них виявляються інвестиційно привабливі обєкти нерухомого майна, які в подальшому можливо буде запропонувати потенційним інвесторам.

8 червня 2021 року

З початку року від платників єдиного податку фізичних осіб Полтавщини до бюджету надійшло 342,3 млн. гривень

Станом на перше травня 2021 року на податковому обліку ГУ ДПС у Полтавській області значаться 42 652 платника єдиного податку, з них: 1 групи - 6 597 платників; 2 групи - 19 303 платника; 3 групи - 16 752 платника.

 

8 червня 2021 року

СТОВ «Дружба Нова» з 8 по 12 червня проводитиме внесення гербіцидів на полях Пирятинської громади – у селі Білоцерківці.

8 червня 2021 року

Африканська чума свиней

Африканська чума  свиней - вірусна хвороба,  що характеризується високою смертністю та завдає значних економічних збитків. На африканську чуму хворіють лише свійські та дикі свині незалежно від породи та віку.

 

7 червня 2021 року

Пропонуємо  безкоштовно презентувати свій експортний потенціал в оновленому Каталозі продукції експортерів Полтавщини

В рамках реалізації Експортної стратегії України: Дорожньої карти стратегічного розвитку та обласної Програми сприяння залученню інвестицій, формуванню позитивного іміджу та розвитку міжнародного економічного співробітництва Полтавської області на 2021 – 2023 роки облдержадміністрацією оновлюється Каталог продукції експортерів Полтавщини (версія Каталогу 2020 року розміщена на офіційному веб-сайті облдержадміністрації за посиланням: https://cutt.ly/ob0LcCP). 

 

7 червня 2021 року

Цього року на обласний конкурс екологічних громадських ініціатив від Полтавської області було подано три проєкти. Пирятинський ліцей та школа №4 подали проєкти, які стосуються облаштування майданчиків на подвір’ї закладу для проведення еко-заходів. Березоворудська школа запропонувала створити алею пам’яті «Вічне джерело натхнення Дмитра Луценка». Кожен проєкт на суму 50 тисяч гривень.

 

7 червня 2021 року

У травні цього року відділ освіти, молоді та спорту отримав 80 ігор „Еко-Мемо“ для 18 закладів загальної середньої освіти міської ради. За допомогою даної гри школярі в ігровій формі вчитимуться правильному сортуванню відходів.

 

7 червня 2021 року

Наразі завершено роботи з ліквідації звалища по вулиці Цибаня у Пирятині.

7 червня 2021 року

СТОВ «Дружба Нова» із 7 по 14 червня проводитиме внесення гербіцидів на полях Пирятинської громади, у селі Березова Рудка.

6 червня 2021 року

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

4 червня 2021 року

Сьогодні у Пирятинській школі мистецтв – випускний вечір. Урочистості зібрали біля будівлі закладу випускників,  їх батьків, колектив педагогів.

4 червня 2021 року

Сьогодні в Пирятині на пунктах тестування: в Пирятинському ліцеї та Опорному закладі Пирятинської зш І-ІІІ ст. № 6 було проведено незалежне зовнішнє оцінювання з історії України.

 

4 червня 2021 року

Всеукраїнська Асоціація Керівників Бізнесу в рамках проєкту «Соціально-економічна підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та членів їхніх сімей», що фінансується Європейським Союзом, оголошує набір зацікавлених ветеранів конфлікту на сході України до участі в компоненті проєкту щодо  розбудови спроможності із започаткування та розвитку бізнесу з можливістю отримання грантової допомоги у вигляді обладнання для Вашої справи. Заявки приймаються до 1 липня 2021 року.

 

4 червня 2021 року

Перша водонапірна вежа та приміщення залізничного вокзалу - старовинні свідки історії Пирятина. Історія пирятинської залізниці бере початок від 1894 року, коли було відкрито рух вузькоколійкою, яка сполучала Пирятин з станцією Прилуки.

3 червня 2021 року

Протягом 31 травня – 4 червня триває регіональний тиждень для громад Полтавської області, який проводить Всеукраїнська Асоціація ОТГ.

2 червня начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Шерзой спільно з директором ЗДО "Сонечко" Анною Тристан та директором інклюзивно-ресурсного центру Юлією Іваненко успішно представили одні з кращих практик Пирятинської громади на онлайн-засіданні фахової мережі керівників відділів освіти територіальних громад. Під час заходу учасники ознайомилися з роботою Платформи «Якісна освіта» та обговорили актуальні питання у сфері освіти, над якими працює Асоціація ОТГ.

3 червня 2021 року

Сьогодні тут загальноосвітня школа, а сто років тому була жіноча гімназія. 1912 року 185 дівчаток прийшли на навчання в двоповерхову будівлю, збудовану, ймовірно, за проектом пирятинського повітового архітектора Хітріна. У гімназії були просторі світлі кімнати, спортивний зал, кабінети фізики, біології, бібліотека. Також були передбачені квартири для учениць.

 

3 червня 2021 року

3 червня 2015 року у селищі Луганське Донецької області в результаті артобстрілу загинув наш земляк – прихідьчанин Віталій Білько.

Для участі в АТО хлопця мобілізували 5 вересня 2014 року. На момент загибелі служити сержанту Віталію Більку залишалося 4 місяці… Указом Президента України від 13 серпня 2015 року, “За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі”, нагороджений орденом “За мужність” III ступеня (посмертно).

3 червня 2021 року

Сьогодні відбулись установчі збори щодо формування оновленого складу Молодіжної ради при виконкомі Пирятинської міської ради. “Ми чекаємо від Молодіжної ради нових ідей. Прагнемо, щоб наша громада була комфортною для молоді. Тож ми готові до діалогу та реалізації спільних проєктів”, - сказав міський голова Андрій Сімонов у своєму вступному слові.

 

3 червня 2021 року

З 1 січня 2022 року в Україні починає діяти державна програма під назвою „Рука допомоги“, яка перетворюватиме малозабезпечених і довготривалих безробітних на підприємців.

 

2 червня 2021 року

Вихованці зможуть відвідувати інші садочки

Відділ освіти, молоді та спорту міської ради інформує, що з метою створення сприятливих умов та забезпечення дотримання необхідних санітарно-гігієнічних норм, підготовки закладів до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років, з метою економного використання бюджетних коштів, враховуючи зниження відвідуваності дітьми закладів дошкільної освіти, дитячі садочки Пирятинської міської ради тимчасово призупинять роботу у літній період за графіком:

 

2 червня 2021 року

Святкова атмосфера панувала сьогодні в Пирятинському інклюзивно-ресурсному центрі. Вихованці закладу подорожували "Територією щасливого дитинства", де на них чекали веселі пригоди, ігри та конкурси.

 

2 червня 2021 року

Нові правила призначення і нарахування субсидій викликають багато запитань у існуючих та потенційних отримувачів. Міністерство соціальної політики України відібрало питання, що найчастіше зустрічаються, і підготувало вичерпні відповіді.

 

2 червня 2021 року

Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості – Зразковий хореографічний колектив «Стенет» (керівник – Тетяна Зубенко) минулими вихідними гідно представили честь Пирятинської громади на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Київ єднає». Старша група колективу отримала перше місце з танцем «Грушечка», середня та молодша групи у своїй віковій категорії стали першими з танцем «Сирна приключка».
Команда "Щасливе життя'' (керівник Алла Тимчур) отримала диплом І ступеня Міжнародного фотоконкурсу "Світ закладів позашкільної освіти"!

2 червня 2021 року

Спортивні змагання до Дня захисту дітей відбулися на міському стадіоні «Ювілейний» для вихованців Пирятинської дитячо-юнацької спортивної школи. Свято розпочалося з показових виступів вихованців віділення дзюдо. Спортсмени вміло демонстрували свою майстерність у виконанні прийомів боротьби. Серед учасників також була Олександра Хропко – член збірної команди України.

 

2 червня 2021 року

З метою оцінювання громадськістю рівня корупції в органах ДПС просимо Вас відповісти на запитання цієї анкети. Опитування анонімне та не займе у Вас багато часу. Усі отримані відповіді будуть використані тільки в узагальненому вигляді. Будь ласка, повністю та уважно прочитайте запитання та запропоновані варіанти відповідей на них.

 

2 червня 2021 року

Міський голова Андрій Сімонов взяв участь у зібранні з приводу тристороннього підписання Меморандуму про взаємодію між Полтавським регіональним відділенням Асоціації об’єднаних територіальних громад, Полтавською обласною державною адміністрацією та Полтавською обласною радою, що проходило в Полтаві 31 травня. Загалом на захід прибули керівники усіх 60 громад регіону.

 

1 червня 2021 року

21-го травня розпочалося голосування за проєкти екологічних громадських ініціатив Полтавської області. Обласна програма „Екологічні ініціативи Полтавської області на 2019-2021 роки“ (зі змінами), в рамках якої проводиться конкурс проєктів, спрямована на підтримку місцевих екологічних ініціатив громад Полтавщини задля покращення екологічного стану довкілля в регіоні, підвищення екологічної свідомості та культури громадян. Проєкти переможці фінансуються 50/50 з обласного і місцевого бюджетів та будуть реалізовані у 2021році.

 

1 червня 2021 року

Сьогодні дітки з інвалідністю побували на екскурсії столичними визначними місцями. Відвідали фестиваль для людей з обмеженими можливостями "Незламні Духом". Наші діти отримали там подарунки, як глядачі фестивалю, що спеціально приїхали на цей захід.

1 червня 2021 року

Відзначення Дня захисту дітей у Пирятині продовжилося святковим концертом вихованців та викладачів Школи мистецтв, які запропонували на розсуд глядачів цікаву і різножанрову програму. Окрім цього, запальний танок глядачам подарували і наймолодші учасники зразкового аматорського хореографічного колективу “Флеш” культурно-громадського центру.

1 червня 2021 року

Не зважаючи на прохолодну погоду, дітям села Крячківка сьогодні було весело. Адже з нагоди Дня захисту дітей на них чекав сюрприз – новий ігровий комплекс на дитячому майданчику.

 

1 червня 2021 року

1 червня на пунктах тестування у Пирятинському ліцеї та Опорному закладі Пирятинська ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 було проведено обов’язкове для усіх учасників зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та української мови і літератури.  

1 червня 2021 року

Не оминули святкові заходи жодного освітнього закладу. Зокрема, в позашкільних відзначали День захисту дітей відповідно до своєї специфіки. Центр дитячо-юнацької творчості відсвяткував концертом, спортивна школа – змаганнями, станція юних техніків – з використанням різної техніки, станція юних натуралістів – відправилися в «Еко-подорож». Загалом діти провели час цікаво та змістовно.

 

1 червня 2021 року

У родині Журавель з Дейманівки у дитячому будинку сімейного типу виховується дев’ятеро дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування. Тут хлопчикам та дівчаткам дарують любов, тепло та сімейний затишок. Крім цього, в громаді є ще 5 будинків сімейного типу.

 

1 червня 2021 року

За повідомленням Полтавського обласного центру з гідрометеорології, вночі та вдень, 2 червня, на території Полтавської області та м. Полтава очікуються пориви вітру 15-20 м/с.

 

1 червня 2021 року

Сьогодні розпочато процес встановлення приладів контролю на техніку комунального підприємства «Каштан».

На кожну з одинадцяти одиниць техніки підприємства буде встановлено GPS-трекери та датчики витрат палива, завдяки чому будуть відстежуватися маршрути пересування транспортних засобів та кількість пального, яке використовується. Всі дані з цих приладів надходитимуть на єдиний сервер у міській раді, доступ до даних із якого матиме і керівництво підприємства.

1 червня 2021 року

У Артема Демченка сьогодні подвійне свято - йому виповнюється 7 років. Відзначати прийшов з бабусею на захід, присвячений Дню захисту дітей, що проходив біля Школи мистецтв. Хлопчина мріє стати поліцейським, тому охоче приміряє бронежилет і каску. Бабуся говорить, що це в нього в крові, адже дідусь був поліцейським, а зараз – дядько. Тато – рятувальник та учасник АТО.

 

1 червня 2021 року

29 травня в селі Вирішальне Лохвицького району відбувся третій тур Чемпіонату Полтавської області з футболу. Команда ФК «Пирятин» грала на виїзді з командою ФК «Сенча» і здобула перемогу з рахунком 2:0. Голи за Пирятинців забили Максим Кравченко та Артем Сергієнко. Наступний тур відбудеться 5 червня в місті Пирятині на стадіоні «Ювілейний». Команда ФК «Пирятин» прийматиме команду ФК «Велика Багачка» Миргородського району. Початок зустрічі о 17:00.

 

1 червня 2021 року

Постановою Кабінету Міністрів України від 12 травня 2021 року № 517 внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки тваринництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції?. Бюджетні кошти спрямовуються на державну підтримку за такими напрямами:

 

1 червня 2021 року

У зв’язку із проведенням регламентних робіт на підвідному та розподільчих газопроводах, газовикористовуючому обладнанні, ВОГ (вузол обліку газу) абонентів, буде припинена подача природнього газу:

 

1 червня 2021 року

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Наш з вами обов’язок постійно дбати про їхні здібності та всебічний розвиток інтересів, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання їхніх прав. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав - один з найголовніших наших обов'язків.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua