Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 червня 2021 року 15:33

Сформовано оновлений склад Молодіжної ради

Сьогодні відбулись установчі збори щодо формування оновленого складу Молодіжної ради при виконкомі Пирятинської міської ради. “Ми чекаємо від Молодіжної ради нових ідей. Прагнемо, щоб наша громада була комфортною для молоді. Тож ми готові до діалогу та реалізації спільних проєктів”, - сказав міський голова Андрій Сімонов у своєму вступному слові.

“Ми дуже хочемо, щоб рада була не формальною, а дієвою. Тому закликаємо молодь активно долучатися до життя нашої громади”, - відзначила головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Олександра Хворостян та презентувала результати опитування,  що проводилось у квітні серед молоді віком від 14 до 35 років. Варто зазначити, що найбільше в громаді не вистачає розважальних заходів, а важливими напрямками роботи опитані вважають підтримку талановитої молоді та популяризацію здорового способу життя.

Також ініціативна група заслухала звіт про діяльність Молодіжної ради за останні 2 роки, який представила член ради Надія Гетьман. Зокрема, повідомила про пройдені навчання та виготовлені відеоролики.

Далі ініціативна група обрала новий склад Молодіжної ради в кількості 17 чоловік. А потім члени Молодіжної ради, шляхом відкритого голосування, обрали голову, заступника та секретаря Молодіжної ради: Наталію Шаповал, Анастасію Ткаченко та Яну Гордієнко відповідно. Членами ради також стали: Оксана Савран, Євгенія Кошова, Катерина Теплюк, Антон Кошляк, Катерина Рішко, Марина Зергані, Марина Грицай, Євгенія Дорошенко, Ліана Дороніна, Дмитро Буровцев, Олександра Хворостян, Ольга Нестерець, Ольга Яременко та Катерина Фаєнко.

Міський голова привітав новостворену Молодіжну раду та попросив сформувати свої пропозиції стосовно створення молодіжного простору, який був би сучасним, комфортним та багатофункціональним.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua