Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 червня 2021 року 16:21

Пирятинська громада – учасник проєкту Української кліматичної мережі

В травні було підписано Меморандум про співпрацю між Пирятинською громадою та Центром міжнародного співробітництва і впровадження проєктів. Спільно було подано заявку на участь у проєкті Української кліматичної мережі щодо вдосконалення Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату, оскільки зі збільшенням території та кількості населених пунктів нашої громади документ потребує корегування. В результаті відбору Пирятинська громада стала однією із шести учасників, які отримали гранти на вдосконалення Плану.

Наявність Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату надає перевагу заявникам на міжнародних конкурсах, щоб отримати гранти, спрямовані на реалізацію екологічних та енергозберігаючих заходів.

Сьогодні відбулася перша робоча зустріч із представниками громадської організації, яка буде надавати нашій громаді експертну підтримку щодо вдосконалення Плану. На засіданні було обговорено етапи реалізації Проєкту.

Проєкт із підвищення кліматичної амбітності українських міст реалізується у співпраці із громадською організацією «Центр екологічних ініціатив «Екодія», громадською організацією «Друзі Землі Німеччини» (BUND) зі підтримки Федерального міністерства з охорони навколишнього середовища, збереження природи та ядерної безпеки Німеччини в рамках проекту Міжнародної Кліматичної Ініціативи (ІКІ).

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua