Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 червня 2021 року 14:55

У Пирятині відзначили День молоді

27 червня у Пирятині відзначили День молоді.

Свято в центрі міста зібрало багатьох пирятинців та гостей міста – після тривалих карантинних обмежень захід став першим масовим гулянням.

Розпочали із офіційних привітань, що пролунали на адресу громади від міського голови Андрія Сімонова. Далі перейшли до нагородження – активні, цілеспрямовані, працьовиті представники молодого покоління нашої громади отримали відзнаки та подарунки від міської ради. На сцену для нагородження вийшли лікар ортопед-травматолог Пирятинськоїх лікарні Роман Кукурудз, тренер-викладач Пирятинської ДЮСШ Тетяна Науменко, підприємець Олег Барабаш, фотограф Олександр Жук, керівник хореографічного колективу «Едельвейс» Калиновомостівської філії Пирятинськго КГЦ Віталіна Ющенко, президент учнівської молоді школи №4 Антон Кошляк, команда «Щасливе життя» ЦДЮТу, завідувач сектору залучення інвестицій Управління економіки та агропромислового розвитку виконкому міськради Євгеній Крагель, військовослужбовці в/ч А1499 Іван Редька та Сергій Момонт. Відзнаки за перемогу у квесті, що відбувся у місті напередодні Дня молоді, отримала команда-переможець у складі Аліни Терещенко, Альони Жайворонок, Наталії Неживенко та Анни Шаповал.

Різножанрову концертну програму запропонували на розсуд глядачів вихованці танцювальних колективів міста, солісти Культурно-громадського центру, Центру дитячої та юнацюької творчості, вихованці секції художьої гімнатики.

Справжьою родзинкою свята стала дискотека – під запальну музику MASTER DJ з Ніжина пирятинці танцювали не одну годину! Свято вдалося на славу!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua