Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 червня 2021 року 10:52

Про співпрацю влади та громадськості

Відбувся підсумковий захід щодо спільної реалізації проєкту «Впровадження нових форм співпраці влади та громадськості» між Пирятинською міською територіальною громадою та Спілкою «Громадські ініціативи України».

До участі у ньому долучилися спеціалісти міської ради, представники громадський організацій, громадськості. Відкриваючи зібрання, міський голова Андрій Сімонов відзначив: «Для нас важливим є пошук і налагодження ефективної комунікації, зворотного зв’язку з громадськістю. Тому зараз напрацьовуємо механізми того, як зробити це максимально ефективно». Серед позитивних досягнень у цьому напрямку міський голова відзначив оновлення складу Молодіжної ради, яка з перших днів своєї роботи в якості дорадчого органу активно включилася в роботу. Також серед іншого у своєму виступі він повідомив, що в найближчих планах – відновлення Громадського бюджету (бюджету участі Пирятинської міської територіальної громади).

У заході взяв участь Павло Пущенко – координатор проєкту Спілки „Громадські ініціативи України“. «Місія нашої організації працювати не у великих містах обласного значення, а саме у невеликих громадах, зокрема тих, які утворилися внаслідок об’єднання, набувши нових повноважень. Наше завдання – допомогти налагодити у таких громадах зв'язок між владою і громадськістю, які мають стати партнерами для вирішення багатьох питань», - підкреслив він. Окрім цього, відзначив, що Пирятинська громада – одна з тих, де така співпраця – на досить високому рівні.

Начальник відділ документообігу, звернень та контролю виконкому міської ради Тетяна Нестерець провела для присутніх ознайомчу презентацію Програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Пирятинській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua