Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 червня 2021 року 17:08

У Пирятинській публічній бібліотеці відбулася зустріч «Кава з мером»

 

За ініціативи Пирятинської публічної бібліотеки сьогодні у закладі відбулася «Кава з мером» - зустріч міського голови Андрія Сімонова з відвідувачами бібліотеки.

На зустрічі зібралася чимало охочих поспілкуватися з міським головою у неформальній обстановці, скориставшись нагодою, донести до очільника громади свої проблеми та висловити побажання.

Під час спілкування пирятинці порушили перед міським головою ряд питань, що стосуються багатьох сфер життєдіяльності, – зокрема, комунального, екологічного напрямків, благоустрою.

Члени літературного об’єднання Пирятинщини «ЛітТерра» звернулися до міського голови з проханням допомогти в організації екскурсії по місцях перебування Тараса Шевченка. Цікавило їх і питання про те, чи планується цього року за кошти бюджету громади здійснювати друк книг місцевих авторів. Міський голова запевнив, що безумовно видавництво книг буде здійснено, якщо і були певні затримки у цьому процесі, то пов’язані вони передусім з тим, що управління культури та туризму проходило процес реєстрації як розпорядник коштів, тому затримки могли носити технічний характер. Окрім цього, колеги-письменники попросили, аби до переліку книг, які планується друкувати цьогоріч за кошти місцевого бюджету, додалося і видання творів нашої землячки Ніни Козаченко, на що теж було отримано ствердну відповідь.

Бібліотекар Алла Кабушка попросила, аби розширився перелік періодики, яка передплачується у бібліотеку, адже періодичні видання користуються значним попитом у відвідувачів. Окрім цього, вона підкреслила, що буквально днями фонд бібліотеки поповнився новими виданнями, які вже найближчим часом будуть доступні відвідувачам.

Всі питання, порушені під час зустрічі, міський голова взяв під особистий контроль, відповідним фахівцям буде дано доручення щодо їх вирішення у максимально короткі терміни.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua