Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 червня 2021 року 14:47

День захисту дітей

У Артема Демченка сьогодні подвійне свято - йому виповнюється 7 років. Відзначати прийшов з бабусею на захід, присвячений Дню захисту дітей, що проходив біля Школи мистецтв. Хлопчина мріє стати поліцейським, тому охоче приміряє бронежилет і каску. Бабуся говорить, що це в нього в крові, адже дідусь був поліцейським, а зараз – дядько. Тато – рятувальник та учасник АТО.

Міський голова привітав синів загиблих захисників України Андрія Конопльова та Максима Аранчія, вручив їм подарунки. «Вітаю всіх дітей громади зі святом. Бажаю вам та вашим батькам оптимізму, позитивних емоцій, гарного настрою не лише сьогодні, а щодня», - сказав Андрій Сімонов. Також подякував керівництву Пирятинського сирзаводу за сприяння у видавництві книги видатного українського поета Бориса Олійника «Очима добра» для дітей та юнацтва.

150 примірників видання сьогодні отримали школи, садочки та бібліотеки громади. «Дуже приємно і важливо долучитися до хорошої справи. Адже актуально сьогодні те, що читають наші діти і на яких прикладах зростають», - сказав керівник ТОВ «Пирятинський сирзавод» Володимир Бартошак.

Для присутніх дітей було організовано розумові, активні та настільні ігри. Кожен обрав заняття для себе та весело провів час.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua