Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 червня 2021 року 09:45

Освітяни області обговорили нагальні питання

Вчора начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Шерзой взяла участь у зустріч з представниками Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації та керівниками органів управління освітою територіальних громад, що проходила в рамках робочої поїздки Полтавщиною заступниці Міністра освіти і науки України Любомири Мандзій.

Зустріч проходила в форматі вільного діалогу, коли кожен із учасників міг долучатися до спілкування. На початку зібрання керівники галузі освіти громад озвучили всі запитання та побажання, що є нагальними. Основна увага була акцентована на забезпеченні дистанційного навчання, інклюзивної освіти, формуванні складових безпечного, якісного та здорового освітнього середовища для впровадження реформи Нової української школи, організації якісного харчування школярів та забезпеченні заходів протипожежної безпеки в закладах освіти.

Наприкінці зустрічі Любомира Мандзій наголосила на важливості відкритого діалогу, який має продовжуватися і в подальшому між освітянами на всіх рівнях: від місцевого до обласного та загальнодержавного, адже тільки спільною роботою можна зробити освіту якісною.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua