Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 червня 2021 року 17:22

Профільна комісія погодила зміни до програм галузі охорони здоров’я, освіти

 

Сьогодні відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань освіти, фізичної культури, охорони здоров’я, соціального захисту та гендерної рівності.

Депутати розглянули та підтримали кілька питань, що стосувалися внесення змін до програм підтримки медичної галузі. Зокрема, збільшення фінансування Програми розвитку та підтримки КП „Пирятинська лікарня Пирятинської міської ради“ у 2021 році пов’язано з внесенням до Програми заходу з корегування робочого проєкту капітального ремонту інфекційного відділення в частині облаштування приміщення під встановлення комп’ютерного томографа. Також до програми додається захід із оплати найманого житла одному з лікарів. Зміни до Програми розвитку та підтримки Комунального підприємства „Пирятинський центр первинної медико-санітарної допомоги Пирятинської міської ради“ у 2021 році погоджені в частині виділення коштів на облаштування пандуса біля приміщення Пирятинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини та підйомника біля приміщення Новомартиновицької амбулаторії на загальну суму 124800 грн.

Погодили члени профільної комісії і зміни до ряду програм освітянського напрямку – «Опікуємося освітою», Програми розвитку пріоритетних видів спорту, Програми «Стипендії міської ради обдарованим дітям Пирятинської територіальної громади у 2021 році».

Цілий блок питань, винесених на розгляд комісії, стосувався реорганізації начальних закладів у громаді. Більша частина з них - перенесені на наступне засідання комісії, яке відбудеться після проведення громадських слухань у громадах, навчальних закладів яких торкнуться процеси реорганізації. Погоджено винесення на сесію питання реорганізації Дейманівської школи, адже до міськради надійшов протокол зібрання, яким громада та педколектив закладу висловлюють бажання аби ця школа стала філією Пирятинської школи №4. Також підтримку членів комісії отримало і питання реорганізації Пирятинської станції юних техніків, яку в результаті буде приєднано до Пирятинського центру дитячої та юнацької творчості зі збереженням гуртків, які користуються попитом серед дітей громади.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua