Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 червня 2021 року 15:38

Голова облдержадміністрації Олег Синєгубов відвідав Велику Кручу

Сьогодні на Пирятинщині з робочим візитом побував голова облдержадміністрації Олег Синєгубов . Очільник області відвідав Велику Кручу, де було перевірено стан готовності амбулаторії загальної практики сімейної медицини до початку роботи.

Як пояснив в.о. директора КП «Пирятинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Єгор Киричевський, запустити приміщення в роботу наразі неможливо через те, що будівлю досі не під’єднано до електромережі. Але наразі є сподівання, що проблему вдасться вирішити найближчим часом.

«Такою ж, як у Великій Кручі, є ситуація і у Березовій Рудці, - підкреслив у ході зустрічі секретар міської ради Сергій Пазюк. – Приміщення і персонал готові до роботи і розпочнеться вона, як тільки буде під’єднано енергопостачання».

Така ситуація не лише в амбулаторіях, збудованих на території Пирятинської громади, – в цьому запевнив голова облдержадміністрації Олег Синєгубов. Велика частина збудованих приміщень амбулаторій досі не введені в експлуатацію саме через проблеми з під’єднанням до мереж. «Але спільними зусиллями керівництва області, влади на місцях, ці проблеми вдасться вирішити і новозбудовані амбулаторії буде введено в експлуатацію», - підкреслив він.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua