Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 червня 2021 року 14:45

Підведено підсумки І етапу обласного конкурсу „Кращий заклад освіти з інклюзивним навчанням“

На базі Інклюзивно-ресурсного центру відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради проведено І етап обласного конкурсу „Кращий заклад освіти з інклюзивним навчанням“. Участь у ньому взяли 5 закладів громади: Пирятинський ліцей, Філія Пирятинського ліцею, Опорний заклад Пирятинська зш І-ІІІ ст. № 6, Березоворудська зш І-ІІІ ст. та Вишневецька зш І-ІІІ ст.

Конкурс проводиться з метою популяризації інклюзивної освіти та поширення освітніх послуг, що гарантовані державою, які базуються на принципах недискримінації, враховуючи багатоманітність людини, ефективного залучення та включення до освітнього процесу всіх його учасників.

Педагогічні колективи шкіл подали мотиваційні листи та інформаційні матеріали, які розкривають здобутки закладу освіти в організації та супроводі інклюзивного навчання.

Оцінювання учасників конкурсу здійснювалося за наступними критеріями: кадрове забезпечення, розвиток інклюзивної компетентності педагогічних працівників, оснащення та змістове наповнення інклюзивного освітнього середовища закладу, організація та підтримка інклюзивного освітнього середовища в закладі освіти (інновації), використання навчально-методичної бази, забезпечення дітей з особливими освітніми потребами засобами корекції в закладі освіти , управління закладом освіти з інклюзивним навчанням, сформованість інклюзивних цінностей в закладі освіти.

За кількістю набраних балів перемогу в І етапі конкурсу отримав Опорний заклад Пирятинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6, який у визначені терміни буде представляти нашу громаду у ІІ етапі обласного конкурсу.

Бажаємо успіху!

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua