Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 червня 2021 року 15:50

Вікторія – краще спортивне село Пирятинщини-2021

Сьогодні на стадіоні «Ювілейний» відбувся другий етап спартакіади, в ході якої було визначено краще спортивне село Пирятинщини-2021 серед сільських територіальних громад.

Перед початком змагань з вітальним словом до учасників звернувся міський голова Андрій Сімонов, який у своєму виступі відзначив, що подібні заходи вкрай необхідні для популяризації спорту у громадах, для виховання культури здорового способу життя.

В спартакіаді взяли участь представники дев’яти сільських громад. Змагання відбувалися у кількох спортивних дисциплінах. У змаганнях з міні-футболу перше місце у команди Вікторії, друге – Великої Кручі, третє – Давидівки.

У перетягуванні канату перемогла команда Сасинівки, на другому місці – Вікторії, на третьому – Харківець.

У змаганнях з гирьового спорту перемогу святкував Василь Тарасов з Вікторії, на другому місці Андрій Левченко з Березової Рудки, третє місце розділили Ярослав Чавельча (Харківці) та Володимир Нерсесян (Теплівка).

У бігу на 100 метрів серед жінок кращою стала Юлія Нещадим зі Смотриків, срібло здобула Настя Нергеш (Вишневе), бронзу – Євгенія Стеценко з Вікторії.  У змаганнях з бігу на 100 метрів перемогу святкував Владислав Шипипун зТеплівки, Руслан Горб з Березової Рудки став другим, Олег Загайський з Давидівки – третім.

Команда з легкої атлетики Березової Рудки  стала першою в естафеті, теплівчани – другі, легкоатлети з Вікторії – треті.

Старости громад змагалися у стрільбі з гвинтівки та дартсу. Перемогу здобув староста Сасинівського старостинського округу Віктор Скорик, на другому місці – Наталія Пазюк (с. Вікторія), на третьому – Юрій Семененко (с. Дейманівка).

Загалом, за підсумками двох етапів районної спартакіади місця розподілилися наступним чином: перше місце та звання кращого спортивного села громади у 2021 році здобула команда Вікторії, на другому місці – команда Харківецького старостинського округу, на третьому – Березоворудська.

Всі переможці отримали грамоти, медалі, кращі команди нагороджені кубками, які по завершенню змагань вручив заступник міського голови Михайло Мельниченко. Окрім цього, за рахунок бюджету громади для потреб всіх команд-учасниць спартакіади буде придбано необхідний спортивний інвентар.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua