Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 червня 2021 року 18:34

Про премію імені братів Шеметів

 

Культурні діячі, освітяни, журналісти, краєзнавці зібралися 23 червня у міській раді на презентації Положення про премiю iменi братiв Шеметiв. Премiя заснована з метою вшанування пам’ятi українських патрiотiв i видавцiв першої україномовної газети «Хлiбороб» на Лiвобережнiй Україні, якi своєю жертовною працею на полiтичнiй та культурно-просвiтницькiй нивi у першiй чвертi ХХ столiття зробили помiтний внесок у вiдродження нашої державностi, нацiональної культури та духовностi.

Премiя присуджується за кращi творчi здобутки, присвяченi науково-пошуковiй роботi, iсторичнiй, патрiотичнiй тематицi рiдного краю, спрямованi на розвиток нацiонально-патрiотичного виховання, вiдродження духовностi та розбудову незалежної демократичної України. Лауреатами та дипломантами премiї можуть бути письменники, журналiсти, краєзнавцi, працiвники освiти та культури, професiйнi та аматорськi творчi колективи, композитори, художники, архiтектори, окремi представники народного та професiйного мистецтва, громадськi органiзацiї, творча дiяльнiсть яких пов’язана з Лубенщиною та Лубенським районом. Премiя вручається один раз на рiк 14 серпня та складає 10 тисяч гривень.

Тож пропонуємо творчим мешканцям нашої громади уважно ознайомитися з Положенням тут, брати участь у конкурсі та вигравати!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua