Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 червня 2021 року 17:18

Відбулося засідання виконкому

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Перед початком розгляду питань порядку денного міський голова Андрій Сімонов представив членам виконкому нового керівника КП «Каштан» Геннадія Бровара. У контексті даного повідомлення він зазначив, що призначення та звільнення керівників комунальних підприємств, відповідно до законодавства, є повноваженням міського голови (п. 10 ч. 4 ст. 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“ ). Законом не встановлено проведення конкурсів.

Розгляд питань порядку денного розпочали зі схвалення змін до Програми «Підтримка військової частини Збройних Сил України, яка розташована на території Пирятинської міської територіальної громади на 2021 рік». Зміни передбачені в частині виділення коштів (20 тис. грн.) на виготовлення проєктно-кошторисної документації на облаштування пожежно-охоронною сигналізацією приміщень військової частини.

Схвалення змін до Програми утримання об’єктів комунальної власності Пирятинської міської територіальної громади на 2021 рік підтримано в частині перерозподілу коштів на оплату заробітної плати з нарахуваннями працівникам господарчої групи, яких переведено у структуру КП «Каштан».

Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються в старостинських округах, проінформувала керівник ЦНАПу Людмила Коваль, яка серед іншого повідомила, що таких послуг буде 118. Окрім цього, в її виступі прозвучала інформація стосовно того, що у Центрі надання послуг здійснюється прийом документів на реєстрацію пасіки та на отримання дотації за бджолосім’ї.

Підтримали члени виконавчого комітету і затвердження робочого проєкту «Капітальний ремонт нежитлової будівлі за адресою: вул. Ярмаркова, 41» (частини будівлі колишньої школи № 3), де планується облаштування Центру постраждалих від домашнього насильства. На втілення в життя цього проєкту є можливість залучити кошти держбюджету - таку можливість  наразі пропонує Мінсоцполітики.

Окрім цього, було прийнято ряд рішень з надання матеріальної допомоги на поховання та про впорядкування адрес житлових та нежитлових будівель.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua