Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 червня 2021 року 18:31

Триває підготовка до сесії

Під час засідання комісії з питань земельних відносин та охорони природи було розглянуто інформацію щодо розміру орендної плати за землю на території громади та ставки земельного податку; по частині ставок земельного податку було внесено пропозиції по зниженню запропонованих розробниками відсоткових ставок.

Окрім цього, комісія розглянула ряд питань щодо затвердження громадянам проєктів землеустрою, надання дозволів на виготовлення технічних документацій, укладання договорів оренди тощо.

Комісія продовжить свою роботу наступного вівторка.

Окрім цього, сьогодні відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань планування, фінансів, бюджету,  соціально-економічного розвитку,  підприємництва та комунальної власності.

В ході кількагодинної роботи депутати розглянули та підтримали винесення на сесію ряду питань порядку денного, зокрема, про затвердження  місцевих податків і зборів, серед яких – транспортний податок; плата за землю; податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; єдиний податок; туристичний збір. В ході інформування з даного питання начальник відділу економіки Валентина Комаренко підкреслила, що більшість запропонованих до затвердження ставок залишаються на рівні минулого року, при цьому вони зводяться до єдиної відсоткової ставки для всіх населених пунктів громади.

Також заслухали інформацію про внесення змін до програм комунального, освітянського напрямків, галузі охорони здоровя. Підтримали і зміни до бюджету, заслухали звіт про виконання бюджету за І квартал.

Остаточні рішення з питань, що розглядалися на комісіях, буде прийнято в ході сесійного засідання 30 червня.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua