Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 червня 2021 року 17:31

Особистий прийом громадян

Сьогодні Андрій Сімонов здійснив черговий особистий прийом громадян. Вислухав про наболіле жителів Пирятинської громади: вирішення земельних та житлово-комунальних питань.

Звернулися до міського голови батьки дітей з інвалідністю, які навчаються в Майорщинському будинку-інтернаті, та керівник закладу. З нового навчального року державою не передбачені кошти на підвіз дітей до місця навчання. Тому батьки стурбовані тим, як будуть доправляти дітей до будинку-інтернату. Загалом з Пирятинської громади там навчається близько 30 дітей. Андрій Сімонов пообіцяв вивчити це питання та до початку нового навчального року вирішити.

Колективно звернулися і жителі будинку 134 по вулиці Панаса Мирного, що у селі Замостище. Люди просять посприяти у вирішенні питання забезпечення житлом. Всього в тому будинку, який фактично аварійний, проживає 4 сім’ї. Громадяни погоджуються переїхати до іншого села, але близько до міста. Міський голова домовився зустрітися із мешканцями будинку в найкоротші терміни та надати їм напрацьовані пропозиції.

Загалом до міського голови було 12 звернень громадян, з них – два колективні. Для швидкого та ефективного вирішення звернень Андрій Сімонов дав доручення відповідним виконавцям. Крім цього, підняті питання зареєстровано в електронній системі документообігу та взято на контроль фахівцями відділу документообігу, звернень та контролю виконкому міської ради.

Нагадаємо, що особистий прийом громадян Андрій Сімонов здійснює щовівторка, з 13.00 до 15.00, за попереднім записом.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua