Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 червня 2021 року 14:13

У Пирятині презентували нову книгу Ольги Гурби

Сьогодні відбулася презентація книги Ольги Гурби «Знову?! Знову діти війни».

Захід, організований Пирятинською публічною бібліотекою, відбувся у знаменний для авторки день – саме 25 червня пані Ольга відзначає свій 80-річний ювілей. У святковій залі зібралося чимало охочих привітати ювілярку відразу з двома визначними подіями – колеги по перу, шанувальники таланту. Долучився до вітань і міський голова Андрій Сімонов, який вже протягом тривалого часу підтримує Ольгу Гурбу, сприяє у виданні її книг. «Дякую Вам за Вашу творчість, за те, що своїми творами спряєте розвитку духовності, прищеплюєте молодшому поколінню вічні цінності – любов, повагу до ближнього», - наголосив він.

Презентована книга – основана на реальних подіях, - на цьому у своїй розповіді акцентувала увагу пані Ольга, а поштовхом до її написання стала історія, розказана авторці її сусідкою Раїсою Невєрко. В основі твору – історія двох родин, на долі яких випали найстрашніші випробування – дві війни: Друга світова та події, що відбуваються в частині сучасної України, - на Донбасі.

Привітали Ольгу Гурбу зі знаменними подіями в її житті колеги-письменники Ніна Козаченко, Микола Сенчило, Руслан Поїденчук, Валентина Димова, яку з ювіляркою поєднують довгі роки дружби, Олена Гуленко, Олександр Вовк, Тамара Захарченко. Пісенні привітання для пані Ольги пролунали у виконанні Валентини Стельмах та Марини Гурлай.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua