Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 червня 2021 року 16:49

Пирятинські освітяни взяли участь у онлайн-засіданні фахової мережі керівників відділів освіти територіальних громад

Протягом 31 травня – 4 червня триває регіональний тиждень для громад Полтавської області, який проводить Всеукраїнська Асоціація ОТГ.

2 червня начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Шерзой спільно з директором ЗДО "Сонечко" Анною Тристан та директором інклюзивно-ресурсного центру Юлією Іваненко успішно представили одні з кращих практик Пирятинської громади на онлайн-засіданні фахової мережі керівників відділів освіти територіальних громад. Під час заходу учасники ознайомилися з роботою Платформи «Якісна освіта» та обговорили актуальні питання у сфері освіти, над якими працює Асоціація ОТГ.

Зокрема, Анна Тристан представила учасникам засідання досвід роботи колективу з екологічного напрямку, а саме - з реалізації ідей сталого розвитку в освітньому просторі сучасного закладу освіти, зокрема, розповіла про впровадження програми Н.Гавриш, О.Пометун "Дошкільнятам освіта для сталого розвитку" та про діяльність за проектом "ЕКОfriends". Окрім цього, вона продемонструвала присутнім досвід вихователя Юлії Захожої щодо використання покидькового матеріалу в освітньому процесі. Історією успіху Пирятинського інклюзивно-ресурсного центру поділилася з колегами Юлія Іваненко.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua