Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 червня 2021 року 15:56

Зустріч з експертами щодо підготовки проєктної заявки

22 червня відбулася зустріч керівництва муніципалітету, представників малого та середнього бізнесу в сільській місцевості з експертами ГО “Інститут громадянського суспільства” щодо підготовки проєктної заявки на участь в грантовому конкурсі Європейського Союзу.

Пирятинська міська рада з 2017 року учасник ініціативи ЄС “Мери за економічне зростання” і, відповідно, взяла на себе відповідальність реалізувати заходи, які спрямовані на підтримку місцевого бізнесу. Результатом спільної роботи було розроблено План місцевого економічного розвитку. План потребує корегування, оскільки до міської ради приєдналися 16 сільських рад. У зв’язку з цим змінилися пріоритети розвитку економіки в цілому.

“Ми вступили в новий етап свого життя: отримали нові території, повноваження, ресурси. Ми відповідальні перед своїми мешканцями і маємо забезпечити нормальне середовище  проживання, а це, в першу чергу, розвиток економіки і робочі місця. Тож дуже важливим напрямком нашої роботи є підтримка малого і середнього бізнесу. Приємно, що є проєкти, які спрямовані на допомогу та підтримку і які можна реалізувати в нашій громаді”, - зазначив міський голова Андрій Сімонов у своєму вітальному слові.

Експерти ГО “Інститут громадянського суспільства”детально зупинилися на конкурсних вимогах, на що варто звернути особливу увагу та дали професійні рекомендації щодо підготовки проєктної пропозиції нашої громади в грантовому конкурсі Європейського Союзу.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua