Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 червня 2021 року 16:54

Медичних працівників привітали з професійним святом

Цієї неділі своє професійне свято відзначатимуть представники найгуманнішої професії, що стоять на сторожі життя та здоров’я людей, - лікарі.

Сьогодні керівництво міської ради завітало у колективи медичних працівників аби висловити вітальні слова та подякувати за щоденну працю.

Міський голова Андрій Сімонов привітав колектив КП «Пирятинська лікарня Пирятинської міської ради».  «Медична галузь та люди, які працюють у цій структурі, - були, є і будуть для мене у пріоритеті, - підкреслив він у вітальному слові. – Саме тому ми працюватимемо над покращенням матеріально-технічної бази, створюватимемо умови і для лікарів, і, безумовно, для пацієнтів. Важливими для нас є всі ланки медичної галузі, всі заклади, які працюють на території громади, – і первинка, і вторинка, і екстрена медична допомога».

Окрім цього, міський голова подякував колективу лікарні за самовіддану працю в умовах боротьби з коронавірусом та вручив почесні грамоти колективам відділень лікарні, а від себе особисто передав для хірургічного відділення новий телевізор.

Вітальні слова для працівників бригади екстреної медичної допомоги  Пирятинської підстанції станції екстреної медичної допомоги та КП „Пирятинський центр первинної медико-санітарної допомоги Пирятинської міської ради“ пролунали від заступника міського голови Тамари Коваленко. «В умовах боротьби з коронавірусом ми всі зрозуміли наскільки важливі працівники медичної галузі. Від імені всієї громади дякую за роботу і бажаю всім вам та вашим родинам передусім міцного здоровя», - наголосила вона.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua