Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 червня 2021 року 11:40

Зустріч у Березоворудському коледжі

27 червня Березоворудський фаховий коледж Полтавської державної аграрної академії гостинно відчинив двері для своїх випускників – як і щороку на День молоді до альма-матер з'їхалися колишні студенти навчального закладу.

Разом з тим у коледжі відбувся і день відкритих дверей, під час якого абітурієнти змогли отримати інформацію про умови вступу, навчання, дізнатися про детальний перелік спеціальностей, які можна отрмати, навчаючись тут.

«Традиції проводити подібні зустрічі - 92 роки, - підкреслив у своєму виступі директор коледжу Василь  Краснюк. – Кожного разу колектив закладу з трепетом і хвилюванням готується до подібних зустрічей, адже всі ми знаємо, наскільки до щему в серці для всіх вас важливо приїздити у рідні стіни».

На запрошення Василя Краснюка завітав на свято і міський голова Андрій Сімонов. «Я радий бути на цьому святі, адже Березова Рудка, досягнення і здобутки цього села, як і його потреби завжди особливі для мене», - підкреслив він. Окрім цього, під час спілкування з присутніми на зустрічі торкнулися теми ремонту підїздної дороги до села. Зокрема, Андрій Сімонов проінформував, що частину шляху в районі коледжу буде заасфальтовано суцільним новим покриттям.

Директор технікуму провів невелику екскурсію приміщеннями коледжу, де нащодавно було проведено ремонтні роботи та продемонстрував новий компп`ютерний клас.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua