Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 червня 2021 року 11:20

Підписано Меморандуму про взаємодію між Асоціацією ОТГ, Полтавською ОДА та Полтавською обласною радою

Міський голова Андрій Сімонов взяв участь у зібранні з приводу тристороннього підписання Меморандуму про взаємодію між Полтавським регіональним відділенням Асоціації об’єднаних територіальних громад, Полтавською обласною державною адміністрацією та Полтавською обласною радою, що проходило в Полтаві 31 травня. Загалом на захід прибули керівники усіх 60 громад регіону.

“Мета Меморандуму - налагодження в перехідний період реформування взаємодії не лише у фінансовій сфері, але й забезпечення громад кадрами. Асоціація для громад є інструментом для вирішення нагальних питань. Ваші фахівці мають знати, що Асоціація завжди прийде на допомогу”, – наголосила виконавчий директор Асоціації об’єднаних територіальних громад Валентина Полтавець.

“Один із пріоритетів діяльності обласної влади – налагодження дієвої співпраці з громадами, тісна комунікація й підтримка для вирішення актуальних питань. Наразі громади отримали більше фінансових ресурсів для підвищення економічної спроможності, але водночас і більше повноважень та розширення зони відповідальності, – сказав Олег Синєгубов. – Ми відкрито підтримуємо реалізацію розвиткових проєктів у громадах та ведемо постійний діалог з Урядом щодо залучення в область додаткових фінансових ресурсів”.

Після підписання Меморандуму, Андрій Сімонов зустрівся з головами обласної ради та обласної державної адміністрації. Обговорили питання подальшої співпраці, а також проєкти, які Пирятинська громада могла б реалізувати завдяки залученим коштам з обласного бюджету.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua