Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 серпня 2020 року

28 серпня 2020 року освітній марафон „Освіта в умовах пандемії: організація та вдалий початок 2020-2021 навчального року“, який стартував 20 серпня, завершився проведенням міської серпневої онлайн-конференції. Участь у марафоні взяли працівники відділу освіти, молоді та сорту міської ради, керівники закладів освіти, педагогічні працівники закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти та Пирятинського ІРЦ.

31 серпня 2020 року

29 серпня в Хоролі відбулися відбіркові змагання обласної спартакіади ВФСТ «Колос» серед об’єднаних територіальних громад Полтавщини 2020 року. Вдало виступили спортсмени Пирятинської ОТГ: у змаганнях із шахів І місце посів Олександр Стригуновський, команда з настільного тенісу у складі Юрія Котяша та Олени Пономаренко виборола 3 місце. Дружня команда пирятинських волейболістів показали також позитивний результат - 3 місце.

31 серпня 2020 року

29 -30 серпня в Житомирі відбулась фінальна частина Чемпіонату України з футболу серед ветеранів 45+. У фіналі взяли участь 6 команд з Житомира, Івано-Франківська, Чернівців, Луцька, Лубен та Пирятина. 

31 серпня 2020 року

Свято краси та старовинної моди відбулося в Пирятині. Жупани, свитки, корсетки, крайки, юпки – ці слова, буденні для наших бабусь, сьогодні розуміє не кожен. Тож Пирятинська міська рада вирішила нагадати, якими були традиції старовинного одягу, а також – яку музику слухали наші предки.

Відкривали вечір бандуристи Пирятинської школи мистецтв, виконали дві композиції. Олександра Герасимова (етно-майстерня «Грицики») презентувала жіночий одяг із покроковою інструкцією: як правильно й доречно вбирати той чи інший елемент.

31 серпня 2020 року

У рамках дії Комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2020 рік, передбачено кошти на надання одноразової матеріальної допомоги на пільгове зубне протезування ветеранам війни, учасникам бойових дій та особам з інвалідністю з їх числа.

Для отримання матеріальної допомоги на зубопротезування потрібно звернутися в Центр надання адміністративних послуг виконкому міської ради (пл.Героїв Майдану, 2 м.Пирятин) з такими документами:

 

31 серпня 2020 року

В Пирятинській міській раді діє Комплексна програма соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2020 рік, в якій передбачено кошти на надання одноразової матеріальної допомоги на лікування в стаціонарних відділеннях учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил та членів сімей загиблих учасників АТО, ООС та учасників бойових дій, які брали участь у бойових діях чи забезпеченні бойової діяльності військ на території Афганістану, інших держав та особам з інвалідністю з їх числа.

31 серпня 2020 року

Рішенням виконавчого комітету міської ради від 26 серпня 2020 року № 236 затверджені нові послуги, які надаються Територіальним центром соціального обслуговування Пирятинського району та Пирятинським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді:

1. Про надання соціальної послуги „забезпечення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання“ (Інформаційна картка (далі - ІК) 188).

 

31 серпня 2020 року

Служба судової охорони є державним органом у системі правосуддя для забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в судах.

 

31 серпня 2020 року

З 01 вересня починає працювати новий механізм отримання грошової компенсації одноразової допомоги пакунок малюка.

31 серпня 2020 року

Традиційно, щороку перед святом Знань, Пирятинський міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді проводить благодійну акцію ,,Школярик“. У ході якої 45 дітей із сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах та діти з багатодітних сімей, які йдуть до 1-го класу, отримують подарунки.

 

30 серпня 2020 року

27 серпня в рамках розроблення логотипу та брендбуку громади відбулася онлайн зустріч з представниками MLS Group (м.Запоріжжя).

29 серпня 2020 року

29 серпня міський голова Олексій Рябоконь спілкувався з містянами дистанційно. 

29 серпня 2020 року

Лубенський міжрайонний відокремлений підрозділ лабораторних досліджень ДУ „Полтавський  обласний лабораторний центр  МОЗ України“ повідомляє:

станом на 28.08.2020 р. в Пирятинському районі зареєстровано 6 випадків  коронавірусної хвороби COVID – 19 (2- м. Пирятин, 4 – с. Березова Рудка, с. Вечірки, с. В.Круча,с. Меченки), 4 пацієнти одужало, 2 особи ще лікується (1 особа на амбулаторному лікуванні, 1 особа госпіталізована в інфекційне відділення КП «ЛЛІЛ» ЛМР). За поточний тиждень  зареєстровано 1 підтверджений випадок COVID-19.

29 серпня 2020 року

29 серпня о 10:00 буде оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання для вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Вшануй пам'ять кожного, хто віддав своє життя, захищаючи Україну! Запали свічку пам'яті!

28 серпня 2020 року

На території Пирятинської ОТГ на сьогодні відбувається ремонт відразу у 6 об’єктах комунальної власності міської ради.

28 серпня 2020 року

На адресу міської ради  находять звернення від покупців з проханням  допомогти  вирішити спірні питання щодо обміну  непродовольчих  товарів або повернення коштів. Серед останніх звернень в серпні місяці  є звернення від Юлії, жительки села Олександрівка, щодо обміну  мобільного  телефону, придбаного нею  в комісійному магазині. Провідним спеціалістом відділу економічного аналізу та розвитку  управління економіки виконкому міської ради Лілією Зубко із залученням адміністрації магазину,

28 серпня 2020 року

Так, на території Полтавської області у 2020 році імунізація диких м’ясоїдних тварин розпочнеться з початку вересня. Розповсюдження вакцини буде проведено шляхом розподілу принад за участю авіатранспорту.

28 серпня 2020 року

26 серпня розпочали ремонтні роботи на секторі для стрибків у довжину та висоту на стадіоні „Ювілейний‘‘. Це ще один крок для створення сучасних комфортних умов та підвищення майстерності з легкої атлетики вихованців Пирятинської дитячо-юнацької спортивної школи.

28 серпня 2020 року

Поясніть, що вхід до школи можливий лише в масці або респіраторі. Під час занять маски можна не використовувати, але вони є обов’язковим поза межами класу. Для учнів 1-4 класів вхід до закладу та пересування приміщеннями можливі без маски.

28 серпня 2020 року

Свято Успіння Пресвятої Богородиці встановлено на згадку про день закінчення земного життя Матері Божої.

28 серпня 2020 року

Сьогодні, напередодні Дня пам’яті захисників України, керівництво міста та району, рідні, військовослужбовці та громадськість вшанували хвилиною мовчання полеглих земляків.

На знак вічної поваги до подвигу борців за українську незалежність присутні поклали квіти до могил, де спочивають захисники.

 

28 серпня 2020 року

28 серпня в кабінеті міського голови відбулося чергове засідання житлово-побутової комісії при виконкомі Пирятинської міської ради.

 

28 серпня 2020 року

В рамках належної підготовки житлово – комунального господарства міста та сталого проходження опалювального сезону 27 серпня відбулася виїзна комісія по обстеженню технічного стану обладнання котельні, яка забезпечує теплопостачання до житлових будинків №№ 4А, 4Б по вул. Європейська.

27 серпня 2020 року

Нові протиепідемічні заходи у закладах освіти на період карантину, у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), затверджені Постановою Головного Державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 №50.

Постановою визначені вимоги щодо організації освітнього процесу; організації харчування; транспорту, який перевозить дітей та працівників закладу освіти; поводження з використаними засобами індивідуального захисту.

27 серпня 2020 року

27 серпня відбулося засідання комісія з присудження стипендії Пирятинської міської ради обдарованим дітям Пирятинської міської ОТГ.

Рекомендовано міському голові видати розпорядження присудити 11 обдарованим дітям Пирятинської ОТГ стипендії від 300 до 800 грн/місяць за особисті досягнення в спортивній, культурній чи освітній діяльності у 2019-2020 навчальному році.

27 серпня 2020 року

1 вересня 2016 року в Пирятині свою роботу розпочало Пирятинське бюро правової допомоги. Це відділ Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, яка передбачає державну гарантію, що полягає у створенні рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя. Бюро правової допомоги в Пирятині надає первинну та вторинну правові допомоги.

27 серпня 2020 року

У зв’язку із проведенням планових ремонтних робіт електрообладнання, які направлені на поліпшення та якість електропостачання, 11 вересня з 8-00 до 16-00 відбудуться тимчасові перерви в електропостачанні споживачів, які проживають за наступними адресами: вул.Аврущенка, Визволення, Гоголя, Журналістів, буд.13, Земська, Надії, Приудайський Узвіз, Цибаня, буд.26, пров. І-й Кінечний, буд. 6,8, пров.Гоголя, Новий від КТП-5.

 

27 серпня 2020 року

Адаптивний карантин в Україні подовжено до 31 жовтня. Таке рішення Кабінет Міністрів ухвалив 26 серпня. Міністр охорони здоров’я Максим Степанов зауважив, що документ передбачає посилення низки обмежувальних заходів.

 

27 серпня 2020 року

20-21 серпня в рамках реалізації програми ,,Опікуємося освітою“  відбувся тренінг для учителів початкових класів та вихователів закладів дошкільної освіти Пирятинської міської ради за практичним курсом ,,Освітня мнемотехніка: від 3 до 10“. Тренінг провів педагог, психолог, президент Асоціації розвитку творчої особистості ,,ВАРТО“, керівник міжнародної школи ,,Освітня мнемотехніка“, голова оргкомітету МФ ,,ПЕРСПЕКТИВА“ Геннадій Чепурний.

 

27 серпня 2020 року

25-26 серпня керівники закладів освіти Пирятинської ОТГ та їх заступники стали учасниками семінару-практику „Проєктування системи забезпечення якості освіти“, ведучий семінару - освітній експерт Віктор Громовий. У ході роботи учасники розглянули 5-факторну модель оцінювання якості освіти, а саме: якість учасників освітнього процесу, якість освітнього середовища, якість змісту, якість процесів, якість результатів. Велика увага була приділена базовим принципам, хибним уявленням, застереженням та ризикам під час здійснення закладом освіти самооцінювання власної діяльності.

 

27 серпня 2020 року

Пирятинці, у нас вийшло стати єдиним цілим, ми створили символ нашої державності - тризуб!

Будьмо й надалі такими сильними, активними, згуртованими та творчими! І любімо свою землю!

26 серпня 2020 року

З 2016 року жителі Пирятинської ОТГ реалізовують найяскравіші ідеї, втілюють найсміливіші задуми у створенні сучасної та комфортної громади.  

26 серпня 2020 року

26 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Члени виконкому розглянули актуальні та важливі для громади питання.

Для зручності жителів об’єднаної територіальної громади та у зв’язку із змінами у законодавстві,  перелік адміністративних послуг, які надаються ЦНАПом, доповнено 10 послугами соціального характеру. Зокрема, це послуги, які надаються територіальним центром та центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

26 серпня 2020 року

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області повідомляє про те, що вийшов черговий електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

У восьмому номері читайте:

 

26 серпня 2020 року

1 січня 2020 року набув чинності Виборчий кодекс, в якому було закладено норми, що передбачили можливість для всіх виборців голосувати за місцем фактичного проживання, в тому числі й на місцевих виборах.

Тепер усі мобільні всередині країни громадяни зможуть змінити або визначити свою виборчу адресу та проголосувати за місцем фактичного проживання на всіх видах виборів. Ця процедура довготривала, її не доведеться повторювати перед кожними виборами, якщо людина не змінить місце проживання.

 

26 серпня 2020 року

Постановою Кабінету Міністрів України № 632 від 22.07.2020 внесено зміни до порядку призначення  державної допомоги на дітей одиноким матерям та державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям.

Змінами визначено умови за яких допомога на дітей одиноким матерям не призначається. 

25 серпня 2020 року

25 серпня у Центрі громадського діалогу відбулося засідання Координаційної ради ветеранів АТО/ООС, членів їх сімей та членів сімей загиблих воїнів АТО/ООС при виконкомі міської ради. Розглянули земельні питання та питання облаштування громадського простору в Пирятині, який передбачає пам’ятний знак учасникам АТО та алею вшанування пам’яті загиблих військовослужбовців.

25 серпня 2020 року

19 серпня у Пирятині на стадіоні «Ювілейний» відбувся заключний тур Чемпіонату Пирятинського району з футболу.

Турнірне становище команд після завершення Чемпіонату:

25 серпня 2020 року

Хто ж краще напише про рідний край, ніж місцеві автори? Саме підтримка пирятинських письменників та краєзнавців – один із пріоритетів роботи відділу культури і туризму Пирятинської міської ради.

Спілкування з колегами з інших ОТГ показує, що книговидання є справою складною, тому рідкісною. Проте ми взялися за це – і на сьогодні маємо вже 4 нові книги.

 

25 серпня 2020 року

18 серпня на спортивному майданчику Пирятинської загальноосвітньої школи № 4 пройшов футбольний турнір-пам’яті загиблого воїна АТО Анатолія Миколайовича Курочки. У турнірі взяли участь 7 команд Пирятинської ОТГ.

25 серпня 2020 року

За 14 км від Пирятина розкинулося чарівне село Олександрівка. Тут мешкають талановиті,  чесні, відверті та  працелюбні  люди. Село має свою доволі цікаву історію. Та не всім відомо, що спочатку поселення називалося Богданівка. Виникло на початку XIX століття: учасник війни 1812 року генерал Олександр Богданович одержав у степу в цих місцях наділ землі і заснував поселення. 

25 серпня 2020 року

Дотримуватись простих та чітких правил в умовах нової реальності надзвичайно важливо, особливо при появі перших симптомів COVID-19.

Щоб не наражати оточуючих на небезпеку, не треба самим їхати у медзаклад для проведення тесту. Залишайтеся вдома та зателефонуйте сімейному лікарю.

 

25 серпня 2020 року

У бібліотеках нашої ОТГ поповнення. 620 новеньких сучасних книг було закуплено з бюджету міської ОТГ для трьох наших бібліотечних закладів. На загальну суму 40 325 гривень.  Це захоплюючі книги на будь-які читацькі смаки для дорослих та дітей. Низку книг придбано за побажаннями читачів: детективи, романи, пригоди та фантастику.

 

24 серпня 2020 року

24 серпня, в день 29-ої річниці Незалежності України на Майдані незалежності відбулося урочисте підняття прапорів України та Пирятинської міської ОТГ на нових флагштоках – ще одного переможця конкурсу проектних пропозицій громадського бюджету (бюджету участі) Пирятинської ОТГ.

24 серпня 2020 року

Сьогодні Україна святкує 29-у річницю незалежності.

24 серпня в місті Пирятин відбулись урочистості. Національно-патріотичні заходи розпочались покладанням квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та видатному українському діячу, поету, кобзарю Тарасу Шевченку.

24 серпня 2020 року

Ми спільними зусиллями створюємо майбутнє Пирятинської громади та України!

Україна - це ми!!!

 

23 серпня 2020 року

Сьогодні на пирятинській землі хлібом-сіллю зустрічали велопробіг ветеранів війни «Вшануємо память захисників України». Захід присвятили Дню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави та відзначається 29 серпня.

Чотири велосипедисти:  двоє учасників бойових дій в Афганістані та ще двоє — учасники бойових дій на сході України розпочали веломандрівку 16 серпня з Ужгорода.

23 серпня 2020 року

23 серпня в Україні відзначають величне свято – День Державного Прапора України. Це свято – данина поваги символу  держави. Під синьо-жовтим знаменом український народ утвердив багатовікову мрію про державність та незалежність. Під нашим національним стягом знову йдуть у бій найкращі сини і дочки України.

З нагоди свята на площі перед адмінбудинком відбувся урочистий захід. Почесне право підняти український прапор було надано учаснику антитерористичної операції

21 серпня 2020 року

20 серпня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. Розглянуто 6 питань порядку денного та прийнято відповідні рішення.

З метою забезпечення безпеки руху пирятинців центральними вулицями міста, рішенням виконкому затверджено робочий проєкт „Технічне переоснащення вуличного освітлення по вул.Європейська та вул.Соборна в м.Пирятин Полтавської області“ загальною кошторисною вартістю – 1571,836 тис.грн. Ідея проєкту стала переможцем обласного конкурсу розвитку територіальних громад Полтавської області. Цей проєкт передбачає співфінансування з обласного бюджету в розмірі 600,0 тис.грн, бюджету ОТГ та залучення партнерських коштів.

 

21 серпня 2020 року

Сьогодні в Центрі громадського діалогу відбулося перше засідання Координаційної ради ветеранів антитерористичної операції/операції об’єднаних сил, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) воїнів антитерористичної операції/операції об’єднаних сил при виконкомі міської ради.

 

21 серпня 2020 року

Сьогодні на стадіоні „ Ювілейний‘‘ відбувся 30-хвилинний забіг представників районної організації інвалідів „Союз організацій інвалідів України‘‘ та членів клубу інвалідів „Мрія‘‘. Така спартакіада приурочена до Дня незалежності України в знак єдності та цілісності нашої держави.

21 серпня 2020 року

У межах реалізації проєкту „Децентралізація приносить прозорість та ефективність в освіті та медицині“ (UCCCT), з метою забезпечення ефективної та результативної діяльності піклувальних рад, 20 серпня у Пирятині пройшов мінітренінг з діяльності Піклувальних рад при закладах освіти „Звідки гроші в освіті та як впливати на бюджет закладу“. 

20 серпня 2020 року

За статистичними даними Міністерства соціальної політики: кожна 5 жінка в Україні стикалася з тією чи іншою формою насильства, страждають від цього і чоловіки. Втім, 90% постраждалих від насильства – саме жінки.

 

20 серпня 2020 року

Сьогодні робоча група на чолі з міським головою Олексієм Рябоконем перевірила виконання ремонтних робіт на об’єктах комунальної власності Пирятинської міської ради.

20 серпня 2020 року

Сьогодні міський голова Олексій Рябоконь представив комунальникам керівника. 19 серпня сесійно призначено на посаду директора КП „Каштан‘‘ Валентина Шокала. Він очолюватиме підприємство впродовж 3 наступних років.

20 серпня 2020 року

19 серпня в Пирятинському центрі дитячої та юнацької творчості відбулося пленарне засідання сімдесят третьої сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання. На розгляд було винесено 75 питань порядку денного.

Начальник управління економіки виконкому міської ради Ірина Солдатова проінформувала про хід виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади за перше півріччя 2020 року.

20 серпня 2020 року
З нагоди Дня Незалежності України ЦНАП працює за таким графіком:
22 серпня - з 08.00 до 14.00
 

 

20 серпня 2020 року

Незабаром в місті з’явиться скейт-парк для любителів екстриму та драйву. А сьогодні на території Пирятинської ОТГ для активного відпочинку облаштовано 11 вуличних спортивних майданчиків з тренажерами та  обладнанням для streat workout, 6 - зі штучним покриттям ( 3 - для гри в міні-футбол, ще 3 - для ігрових видів спорту: баскетболу, волейболу, футболу)  та 3 футбольні поля. Спорт - це життя!

20 серпня 2020 року

20 серпня під головуванням заступника міського голови Ігоря Шикеринця відбулося засідання оргкомітету по підготовці та проведенню заходів з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

У роботі оргкомітету взяли участь керівники закладів культури та комунальних підприємств. Присутні визначили напрями та об’єми роботи щодо організації заходів в умовах карантину.

20 серпня 2020 року

МОЗ повідомляє:

В Україні зафіксовано 2134 нові випадки коронавірусної хвороби COVID-19 — це антирекорд з кількості нових хворих за добу.
20 серпня 2020 року

Робочою групою у складі працівників Держпродспоживслужби та поліції, 18 серпня, проведено комісійні обстеження 4 закладів роздрібної торгівлі та 2 закладів громадського харчування в місті Пирятин  на предмет дотримання протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19.

 

19 серпня 2020 року

Другий і найголовніший із трьох Спасів – Яблучний – відзначається сьогодні, 19 серпня.

У народі є така приказка: "Яблучний Спас – пішло літо від нас". Здавна у цей день прощалися з літом і готувалися зустрічати осінь. Адже саме після Другого Спасу можна вже відчути перший подих осені, свіже прохолодне повітря, а подекуди й пожовкле листя.

19 серпня 2020 року

Проведено:

7 засідань постійних комісій;

5 засідань виконавчого комітету міської ради, на яких прийнято 59 рішень.

Проведено День міської ради в Калиномостівському та Олександрівському старостатах, 2 виїзні прийоми громадян та 4 особистих прийомів e ЦНАПі. 

13 серпня 5 років тому утворилася Пирятинська міська ОТГ. У цей день до нашого міста завітала делегація  з Луганщини та Донеччини з обміну досвідом.

 

19 серпня 2020 року

Пирятинці вшанували пам’ять земляка, добровольця Анатолія Михайловича Курочки, який 6 років тому загинув від ворожої кулі на сході України поблизу міста Іловайськ.

На міському цвинтарі, біля могили Героя, зібралися побратими, рідні, близькі Анатолія Михайловича та небайдужі пирятинці. Хвилиною мовчання вшанували його світлу пам’ять  та поклали квіти до могили бійця.

Від імені Пирятинської громади міський голова Олексій Рябоконь висловив слова співчуття рідним та зазначив, що Анатолій Курочка був шанованою та знаною людиною в місті. Вічна пам’ять та шана загиблому захиснику.

19 серпня 2020 року

Загалом від початку карантину в області діагностували 582 випадки захворювання на COVID-19. Одужали вже 413 жителів регіону. Продовжують лікування 154 людини. Географія поширення інфекції:

 
19 серпня 2020 року

Проводиться конкурс соціального проєкту «ФінГрамота: час звернути увагу». У рамках конкурсу є 3 теми, які можуть бути розкриті з тематики «Фінансова грамотність громадян як основа добробуту та стабільності»:

  1. Важливість фінансового планування в сучасних умовах
  2. Захист прав боржників при стягненні боргів колекторськими фірмами
  3. Розпізнавання шахрайських схем для забезпечення фінансової безпеки
18 серпня 2020 року

У рамках підготовки теплових господарств до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років завершено поточний ремонт системи теплопостачання закладу дошкільної освіти „Червона Шапочка“ по вул. Ярмаркова, 71 в м. Пирятин.

У ході виконання робіт демонтовано старий котел та встановлено новий сучасний твердопаливний котел „WICHLACZ“. 

18 серпня 2020 року

Загалом від початку карантину в області діагностували 565 випадків захворювання на коронавірусну хворобу. Одужали вже 405 жителів регіону. Продовжують лікування 145 людей.

Географія поширення інфекції:

 

 

18 серпня 2020 року

На сьогодні пирятинців турбує чи розпочнеться з 1 вересня навчання у школах. І хоча в країні продовжують діяти карантинні обмеження, заклади освіти Пирятинської ОТГ активно готуються до зустрічі зі своїми вихованцями. Проведено значний обсяг робіт для створення комфортних умов для навчання школярів і виховання дошкільнят. Сьогодні комісійно проведено перевірку готовності  закладів освіти до нового 2020-2021 навчального року. 

17 серпня 2020 року

Опісторхоз – гельмінтозна хвороба переважно м’ясоїдних тварин  та людини.

Збудник хвороби – трематода Opisthorhis felineus, яка паразитує в жовчних протоках печінки, жовчному міхурі та протоках підшлункової залози людей, рідше котів, собак та хутрових звірів. Тривалість життя збудника в організмі м’ясоїдних тварин становить до  8 років, у людини – до 40 років.

Опісторхоз широко поширений серед населення, яке проживає у басейні річки Дніпра та його приток (Сули, Ворскли, Псла)

17 серпня 2020 року

Краєзнавча лекція про нашого відомого у XIX столітті та незаслужено забутого сьогодні земляка Георгія Андрузького відбулася 15 серпня у Пирятинському культурно-громадському центрі. Прочитав лекцію краєзнавець та філософ Валерій Квач.

Присутні дізналися про державотворчу діяльність наймолодшого члена Кирило-Мефодіївського товариства, про його поетичну творчість, життя та заслання.

17 серпня 2020 року

Пирятинська філія  АТ „ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО“ повідомляє:

У зв’язку із проведенням планових ремонтних робіт електрообладнання, які направлені на поліпшення та якість електропостачання, 25 серпня з 8-30 до 16-30 відбудуться тимчасові перерви в електропостачанні споживачів, які проживають за наступними адресами: вул.Богдана Хмельницького, Заводська, Івана Франка, Котляревського, Матросова, Патріотична, Саксаганського, Січових Стрільців (частково), Зоряна, Миру, Лесі Українки (частково), Горького, Європейська (частково), Кошового, Сікорського, Полтавська, буд.1, 3а, провулок Лесі Українки, І-й Мирний, ІІ-й Мирний 

17 серпня 2020 року

Поселення виникло як хутір у XVII столітті. Деякий час належало поміщику Ланчицькому і називалося Ланщиною. На південному боці села розташовувався панський маєток. У народній пам’яті залишилися загальновживані назви кутків села: Реп’яхівка, Собачий куток, Самара.

17 серпня 2020 року

16 серпня на міському стадіоні «Ювілейний» відбулась заключна гра першого кола Чемпіонату Полтавської області з футболу між  командами ФК Пирятин та ФК Кременчук. Наші земляки здобули перемогу з рахунком 1:0. Переможний гол забив Ігор Кривенко. ФК Пирятин посів друге місце в турнірній таблиці Чемпіонату після першого кола змагань. Наводимо турнірне становище команд:

17 серпня 2020 року

12 серпня в селі Теплівка відбувся четвертий тур Чемпіонату Пирятинського району з футболу, нагадуємо результати туру:

ФК «Теплівка» –  ФК «Вікторія»                                     1:5    

ФК «Козацька» Пирятин –  ФК «Ветеран» Пирятин     2:1  

17 серпня 2020 року

10 та 13 серпня в Центрі дитячої та юнацької творчості працювала постійна  комісія міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально – економічного розвитку та підприємництва. Члени комісії обговорили проєкти рішень, які пропонуються для розгляду на черговій сесії міської ради, внесли пропозиції до деяких з них.

14 серпня 2020 року

13 серпня 5 років тому утворилася Пирятинська міська ОТГ. У цей день до нашого міста завітала делегація  з Луганщини. Зустріч розпочалася біля пирятинської вежі, де краєзнавець Володимир Квач розповів історію становлення Пирятина від княжої доби до сьогодення.

Далі гостей хлібом і сіллю вітали в Центрі дитячої та юнацької творчості. Захоплююче враження справив на учасників делегації легендарний колектив «Древо», який виконав пісні у народному стилі.

14 серпня 2020 року

Одним із актуальних серпневих питань є підготовка закладів освіти до нового навчального року. Виконувач обов’язків начальника відділу освіти, молоді та спорту міської ради Людмила Зібніцька на засіданні виконкому проінформувала присутніх про хід проведення цієї роботи.

 

14 серпня 2020 року

У рамках підготовки до проведення пленарного засідання сесії, 14 серпня відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи.

Депутати заслухали інформацію про виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади за перше півріччя 2020 року в частині повноважень постійної комісії, зокрема, Програми з охорони навколишнього природного середовища на території Пирятинської міської ОТГ на період 2019-2020 років.

14 серпня 2020 року

12 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Розглянуто ряд питань та прийнято відповідні рішення.

Рішенням виконкому на опалювальний період встановлено тариф дочірньому підприємству „Пирятинтеплопостачання“ на послугу з  постачання теплової енергії для  мешканців  будинку  №  33   по вул. Коцюбинського за 1 Гкал за розрахунковий період протягом опалювального сезону – 1600,34 грн. та  для ДНЗ „Ромашка“ – 1665,63 грн.

14 серпня 2020 року

18 серпня 2020 року на спортивному майданчику Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 відбудеться футбольний турнір пам’яті загиблого воїна АТО Курочки Анатолія Михайловича.

 

14 серпня 2020 року

12 серпня   на черговому засіданні виконкому міської ради заслухано інформацію про виконання фінансових планів та господарської діяльності комунальних підприємств Пирятинської ОТГ за І півріччя 2020 року. Так, аналіз показників виконання фінансового плану КП «Райдуга»  свідчить, що план по доходах не виконано. Загальна сума доходів склала 283,6 тис.грн. Недовиконання планових показників відбулося через запровадження карантинних заходів. За звітний період підприємством одержано збиток у сумі 5,3 тис.грн.

 

14 серпня 2020 року

13 серпня головним спеціалістом – інспектором праці Юлією Йощенко та представниками Пирятинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості проведено інформаційно – роз’яснювальну роботу серед 16 суб’єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність у сфері торгівлі, послуг, організації харчування на території громади.

 

14 серпня 2020 року

Постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 395 „Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року №107“ затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції.

 Відповідно до Порядку одним із напрямів державної підтримки є спеціальна бюджетна дотація за наявні бджолосім'ї. 

14 серпня 2020 року

16 серпня 2020 року у Пирятині на стадіоні «Ювілейний» відбудеться заключний тур Чемпіонату Полтавської області з футболу по І групі. Зустрінуться  команди ФК Пирятин та ФК Кременчук. У разі перемоги, ФК Пирятин після першого кола посяде друге призове місце.

14 серпня 2020 року

14 серпня українці відзначають Медовий Спас. Це свято є першим днем Успенського посту. У Медовий Спас віряни згадують сімох братів Маккавеїв, їх мати Соломонію і вчителя Єлеазара. Інші назви свята: «Перший Спас», «Маковий Спас», «Спас на воді», «Мокрий Спас».

 

13 серпня 2020 року

11 серпня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

Депутати заслухали інформацію про виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади за перше півріччя 2020 року в частині повноважень постійної комісії. Всього заслухано та взято до відома виконання 13 програм.

 

13 серпня 2020 року

Сьогодні ми успішно розвиваємося і пишаємося своїми здобутками. Наш ЦНАП – найкращий!

 

12 серпня 2020 року

Сьогодні вчорашні школярі Опорного закладу Пирятинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 6 прощалися зі школою. Урочиста частина свята – зворушлива та хвилююча. Вишукані хлопці та дівчата закружляли у ніжному вальсі.

 

12 серпня 2020 року

12 серпня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та ЗМІ. Депутати розглянули 4 питання.

Депутати заслухали інформацію про виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади за перше півріччя 2020 року в частині повноважень постійної комісії, в тому числі наступних програм:

12 серпня 2020 року

11 серпня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. Всього розглянуто 14 питань порядку денного.

Депутати розпочали роботу з розгляду виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік за І півріччя 2020 року в частині виконання місцевих програм.

 

12 серпня 2020 року

           5 серпня в селі Березова Рудка відбувся третій тур Чемпіонату Пирятинського району з футболу, нагадуємо результати туру:

           ФК «Теплівка» –  ФК «Ветеран» Пирятин  3:5    

           ФК «Березова Рудка» –  ФК «Вікторія»      0:3  

 

12 серпня 2020 року

За минулу добу в області зафіксували 11 нових випадків захворювання на COVID-19.

Географія поширення інфекції:

Кременчук – 144, Полтава – 137 (4 нові випадки), Горішні Плавні – 33 (2 нові випадки), Кременчуцький район – 33, Кобеляцький район – 24 (1 новий випадок), Полтавський район – 20, Гадяч – 19, Миргородський район – 15, Зіньківський район – 11, Лубни – 10 (1 новий випадок), Гадяцький район – 8, Машівський район – 7, Глобинський район – 6 (1 новий випадок), Чутівський район – 6, Пирятинський район – 5 (1 новий випадок), 
 

 

12 серпня 2020 року

Свято Міжнародний день молоді відзначається у другій декаді серпня. Засновано на рівні ООН в 1998 році. Святкові заходи Дня молоді присвячені розвитку рішень і висвітленню проблем молоді, захисту їх прав і свобод в міжнародному аспекті.

 

12 серпня 2020 року

 Пирятинський культурно-громадський центр запрошує у п’ятницю на вечір кіно .

11 серпня 2020 року

Продовжуються роботи по підготовці теплових господарств до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років. Так, в Олександрівці проводиться реконструкція газової котельні, яка забезпечує теплопостачанням приміщення місцевої школи та дитячого садка.

 

11 серпня 2020 року

11 серпня в Центрі громадського діалогу відбулась презентація проєкту „Мистецтво перемагати булінг: форум-театр для служб шкільних омбудсменів на протидію булінгу в навчальних закладах малих міст України“.

Представники Полтавської обласної молодіжної громадської організації „Твій світ“ розповіли історію створення проєкту, як працює методика цього проєкту та які заходи плануються провести в Пирятинській міській об’єднаній територіальної громаді.

11 серпня 2020 року

11 серпня у Пирятинському ЦНАПі міський голова Олексій Рябоконь зустрівся з представниками бізнесу у форматі „Кава з мером“.  Зустріч  присвячена питанням реалізації бізнес-проєкту у сфері виробництва напоїв на початковій стадії. Основною проблемою, за словами ініціаторів проєкту, є нестача фінансування. Тому під час зустрічі надана детальна інформація щодо участі в державних, обласних та місцевих програмах підтримки малого і середнього бізнесу.

 

11 серпня 2020 року

Сьогодні за ініціативи міського голови Олексія Рябоконя відбулася виїзна робоча нарада по питанню проведення капітального ремонту харчоблоку в Олександрівській філії Опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6. 

10 серпня 2020 року

Сьогодні міський голова Олексій Рябоконь та керуючий справами виконкому міської ради Лариса Кочур привітали з ювілеєм тренера-викладача Пирятинської ДЮСШ Олександра Яковича Богатинського. Побажавши міцного здоров'я та невичерпної енергії, Олексій Рябоконь зазначив, що кожна громада має свою епоху. Олександр Якович - людина цілої спортивної епохи Пирятинщини, який виховав цілу плеяду успішних спортсменів - переможців обласних та всеукраїнських змагань.

 

10 серпня 2020 року

Український богатир-Олешко Попович народився на Полтавщині, батьківщиною Поповича є місто Пирятин. Дослідники історії, билин і літописів упевнені — він дійсно історичний герой, про подвиги якого згадується в літописах. Історичні дані свідчать, що він часто бував на пирятинських ярмарках.

 

10 серпня 2020 року

Розпочато виконання робіт по капітальному ремонту кабінету хімії Пирятинського ліцею по вул. Визволення, 2А в м. Пирятин. У ході проведення будівельно-монтажних робіт передбачено: заміну електромережі, систем водопостачання, водовідведення, опалення, вентиляції та опорядження новими сучасними матеріалами  лабораторії і припараторської. Роботи виконує переможець тендерного конкурсу - місцевий підрядник ПП „Удайбудброект“. Вартість робіт становить 287,111 тис. грн.

10 серпня 2020 року

8 серпня 2020 року набув чинності Закон України „Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо функціонування електронного кабінету та спрощення роботи фізичних осіб-підприємців“ (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/786-IX#Text)

Відповідно до Закону, реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП, раніше – ідентифікаційний код чи ІПН) на  ID-картці та свідоцтві про народження має таку ж юридичну силу, як і довідка про присвоєння РНОКПП.

 

10 серпня 2020 року

Проведено заміну металевої огорожі території ЗДО „Калинка“ в селі Калинів Міст. Встановлено 28 погонних метрів сучасної бетонної огорожі. Роботу виконав місцевий підрядник ФОП Мельникович М.М. Вартість робіт становить 17,955 тис. грн.

 

10 серпня 2020 року

ДСНС закликає громадян не провокувати пожежі на відкритих територіях та дотримуватися елементарних правил безпеки під час перебування у природних екосистемах.

10 серпня 2020 року

6 серпня на засіданні конкурсної комісії конкурсу міської ради  „Кращий підприємець Пирятинської міської ОТГ - 2020“ розглянуто подані документи та додаткові інформаційні матеріали учасників. До участі в конкурсі допущені лише ті, які відповідали визначеним критеріям.

 

10 серпня 2020 року

Відповідно частини 2 статті 21 КЗпП України працівник має право реалізувати свої здібності до продуктивної і творчої праці через укладення трудового договору на одному або одночасно на кількох підприємствах, в установах, організаціях, якщо іншого не передбачено законодавством, колективним договором або угодою сторін. Крім основного трудового договору, працівник може укладати трудові договори про роботу за сумісництвом, у тому числі внутрішнім.

 

10 серпня 2020 року

Сьогодні пирятинська громада вшанувала пам’ять земляка, випускника Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №4 Івана Олійника, який загинув під час проведення антитерористичної операції на сході країни.

 

9 серпня 2020 року

Шановні працівники ветеринарної медицини!

Від імені громади міста, міської ради та її виконавчого комітету, від себе особисто  щиро вітаю вас  із професійним святом – Днем працівника ветеринарної медицини!

Цим святом ми відзначаємо ваш вагомий внесок у здійсненні державного ветеринарно-санітарного контролю, нагляду і забезпечення епізоотичного благополуччя, ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва та охорони навколишнього середовища. Щира подяка за сумлінну працю і високий професіоналізм.

7 серпня 2020 року

При отриманні у власність невизначеної в натурі частки нерухомості у її власників виникає необхідність встановити, якою саме є межа цієї частки – і в більшості випадків така ситуація провокує конфлікти між сторонами. Врегулювати такі спори можна через суд – або без нього.

При отриманні у власність невизначеної в натурі частки нерухомості у її власників виникає необхідність встановити, якою саме є межа цієї частки – і в більшості випадків така ситуація провокує конфлікти між сторонами.
 

 

7 серпня 2020 року

7 серпня до Пирятинського ІРЦ з метою обміну досвідом завітали фахівці Комунальної Установи „Інклюзивно-ресурсний центр Оржицької районної ради‘‘ в особі: директора Оксани Дятлової, вчителя-логопеда Наталії Кравченко, вчителя-реабілітолога Тетяни Халяви. Також на зустрічі була присутня директор Майорщинської спеціальної школи-інтернату – Надія Ричка.

7 серпня 2020 року

Пирятинська публічна бібліотека отримала нові надходження літератури. Це захоплюючі книги на будь-які читацькі смаки для дорослих та дітей!

Завдяки коштам бюджету міської ОТГ в сумі 40325 грн., цьогоріч  фонд Пирятинської публічної бібліотеки поповнився різноманіттям (356 книгами).

7 серпня 2020 року

Загалом від початку карантину в Полтавській області діагностували 489 випадків захворювання на COVID-19. Одужали вже 345 жителів області, продовжують лікування 129 людей.

7 серпня 2020 року

Епідеміологічна ситуація з COVID-19 змінила звичний вектор буденності.

Коронавірусна хвороба диктує багато обмежень, але пандемія не забороняє нам головного - отримувати задоволення від життя у новій реальності. Ми можемо ходити в кіно, театри, відвідувати концерти, вболівати за улюблені спортивні команди, дотримуючись простих епідеміологічних правил.

7 серпня 2020 року

Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про надання адресної допомоги до пенсій членам родин військовослужбовців, зокрема добровольців, які загинули під час участі в АТО/ООС.

7 серпня 2020 року

06 серпня відбулася презентація у Пирятинському краєзнавчому музеї природничого альманаху „Орнітофауна приудайського краю‘‘.

7 серпня 2020 року

Одним із найважливіших прав дитини є право на утримання. Окреме її проживання від одного з батьківне звільняє останнього від обов’язку утримувати свою дитину (найчастіше – шляхом сплати аліментів) до досягненню нею повноліття.

7 серпня 2020 року

МОЗ повідомляє: в Україні зафіксовано 1453 нові випадки коронавірусної хвороби COVID-19 — це антирекорд з кількості нових хворих за добу.

07 серпня (станом на 9:00) в Україні 78 261 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, з них 1852 летальні, 43 055 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 1453 нові випадки. Загалом проведено 1 135 051 тестування методом ПЛР. Усього за добу одужав 531 пацієнт.      

7 серпня 2020 року

На разі основними правилами МОЗ щодо організації освітнього процесу є суворе дотримання соціальної дистанції, вхід у приміщення школи й пересування по ньому тільки в масках, заборона допуску батьків.

7 серпня 2020 року

З  17 по 21 серпня у зв’язку із проведенням планових ремонтних робіт електрообладнання, які направлені на поліпшення та якість електропостачання, відбудуться тимчасові перерви в електропостачанні споживачів, що мешкають за наступними адресами:

6 серпня 2020 року

Послугами обласної служби зайнятості за сім місяців скористалися 79 тисяч громадян.

Протягом січня-липня 2020 року послуги обласної служби зайнятості отримали 79,0 тис. громадян, які шукали роботу, з них 49,5 тис. мали статус зареєстрованого безробітного.

Від 7,1 тисячі роботодавців надійшло 35,9 тисяч пропозицій роботи.

Роботу отримали більше 26 тисяч мешканців Полтавщини.

6 серпня 2020 року

Сьогодні міський голова Олексій Рябоконь разом з керівниками комунальних підприємств  та фахівцями міської ради зустрівся з мешканцями вул. Лесі Українки в м. Пирятин. Обговорювали ряд питань, що стосувалися комунальної сфери.  

6 серпня 2020 року

Сьогодні, 06 серпня, в Калиновомостівському старостаті відбувся день міської ради. Спеціалісти комунальних підприємств та міської ради оглянули об’єкти соціальної сфери. Підсумкову нараду в старостаті провів міський голова Олексій Рябоконь. Обговорювали доручення, дані на попередній зустрічі, розглянули проблемні питання в Калиновомостівському старостаті та шляхи їх вирішення.

6 серпня 2020 року

05 серпня відбулася зустріч міського голови Олексія Рябоконя із жителями вул. Абаканська, 96 щодо розподілу прибудинкової території та її подальшого фактичного використання.

6 серпня 2020 року

05 серпня відбулося пленарне засідання сімдесят другої позачергової сесії Пирятинської міської ради. Приводом для її скликання було звернення директора Пирятинської дитячо-юнацької спортивної школи Олександра Горбачова.

6 серпня 2020 року

З 1 серпня в Україні дозволена робота дитячих оздоровчих таборів на територіях із „зеленими‘‘ та „жовтими‘‘ рівнями епідемічної небезпеки.

5 серпня 2020 року

Щороку у другу неділю серпня відзначають професійне свято працівники ветеринарної медицини. Тож на передодні свята на подвір’ї Пирятинського відділення Головного управління Держпродспоживслужби України зібралися працівники ветмедицини та ветерани праці. Згадували робочі моменти, які найяскравіше закарбувалися в пам’яті за часи роботи у медичній сфері. Зокрема, своїми згадками поділився Віталій Петрович Павелко, який віддав 40 років трудового стажу саме ветеринарній медицині.

5 серпня 2020 року

На виконання заходів з енергозбереження розпочато проведення робіт по капітальному ремонту Пирятинського краєзнавчого музею, який розташований по вул. Пушкіна в м. Пирятин.

5 серпня 2020 року

Два дні поспіль в кабінеті заступника міського голови Людмили Безушко кипіла робота – робоча група, у складі заступників міського голови та спеціалістів управління економіки виконкому міської ради за участю представників комунальних підприємств розглядали їх звіти за І півріччя 2020 року.

5 серпня 2020 року

За сприяння Пирятинської міської ради сьогодні біля меморіальної дошки, що облаштована на будівлі ЗОШ №4, де навчався загиблий військовослужбовець, зібралися побратими, рідні, близькі Олександра та небайдужі пирятинці, аби вшанувати його світлу пам’ть. Не було сили стримувати сліз від того горя, яке випало на долю родини Олександра Шляхтича.

5 серпня 2020 року

4 серпня в кабінеті міського голови відбулася зустріч з представниками благодійного фонду „Peli can live“ та НПП „Пирятинський“. Метою зустрічі стало обговорення нового проєкту „Лісосмуги життя“.

4 серпня 2020 року

29 липня в селі Вікторія відбувся другий тур Чемпіонату Пирятинського району з футболу, нагадуємо результати туру:

4 серпня 2020 року

Вже третій рік для утримання сміттєзвалища, доріг  та ліквідації снігових завалів трудиться грейдер, придбаний за рахунок співфінансування з державним та обласним бюджетами. У свій час, розуміючи зростаючу необхідність в наявності власного автогрейдера, виконавчим комітетом була подана проєктна заявка на проєкт, який може реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

4 серпня 2020 року

Триває прийом документів для участі у конкурсі бізнес-планів   „Розвиваю бізнес у своїй громаді“.

4 серпня 2020 року

Реалізовано ще один проєкт громадського бюджету (бюджету участі) Пирятинської міської ОТГ „ Зробимо свої двори кращими!‘‘, автор якого - голова ОСББ „Соборна, 47“ Людмила Тучіна.

4 серпня 2020 року

У квітні розпочато щорічний Всеукраїнський конкурс журналістських робіт „Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади‘‘. 

3 серпня 2020 року

У обох старостатах Пирятинської ОТГ відзначили день села. Олександрівка та Рівне почали святкувати в суботу 1 серпня: провели майстер-класи, здійснили запис святкового відео.

 

3 серпня 2020 року

На завершальному етапі втілення проєкту мощення тротуару від вул.Соборна, 52 до вул.Визволення, 1. Підрядною організацією ФОП Акопян А.А. вже облаштовано тротуар по вулиці Соборна (р-н КХП). На разі виконують ремонтні роботи по вул. Визволення.

3 серпня 2020 року

Вкотре звертаємося до пирятинців з проханням не знищувати красу, яка для них же створена.

Давайте разом будемо берегти рідне місто, розвивати його, дбати про чистоту та порядок!

3 серпня 2020 року

Облаштування майданчика та встановлення імпровізованої весільної карети перед входом до зали урочистих подій Пирятинського культурно-громадського центру – це реалізація одного з проєктів громадського бюджету (бюджету участі) Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади (МАФ „Весільна карета” (автор пропозиції Новіков О.О.), який отримав перемогу 2018 року.

3 серпня 2020 року

Регіональне відділення Фонду державного майна України По Полтавській і Сумській областях повідомляє про проведення в електронній торговій системі „ProZorro.Продажі“ аукціону із зниженням стартової ціни об’єкта державної власності малої приватизації.

2 серпня 2020 року

Випускний – це свято радості і смутку, щастя і надії. 31 серпня отримали свідоцтва про повну загальну освіту учні 11-Б класу  Опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів 6.

 

2 серпня 2020 року

01 серпня біля КГЦ презентовано книгу „Пирятинці: з Україною в серці, зі зброєю в руках‘‘, видану друком за сприяння Пирятинської міської ради. Це книга про наших земляків, учасників АТО, які з честю виконували та продовжують виконувати високу місію оборони рідної землі  та волонтерів, благодійників, які постійно підтримували та підтримують їх як матеріально, так і морально. Це щирі та відверті розповіді самих очевидців буремних подій, рідних, близьких, загиблих учасників АТО.

2 серпня 2020 року

31 липня випускники Пирятинського ліцею отримали свідоцтва про повну середню освіту. Серед них: Роман Андрущенко, Анна Афанасенко, Лілія Кійко, Альона Гвоздь, Артьом Сердюк, які досягли у навчанні особливих висот нагороджені золотими медалями.  До речі, Роман Андрущенко та Лілія Кійко отримували стипендії Пирятинської міської ради за особливі успіхи в освітній, спортивній та мистецькій діяльності.

2 серпня 2020 року

За результатами засідання Центральної комісії ТЕБ та НС 31 липня три регіони визначені за рівнем поширення COVID-19.  Цей розподіл почне діяти з 3 серпня. Всі райони та міста обласного значення Полтавщини перебувають у „зеленій‘‘ зоні.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua