Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 серпня 2020 року 13:18

Вшанували пам’ять Олександра Шляхтича

Минають шості роковини загибелі нашого земляка Олександра Шляхтича, учасника бойових дій на Сході України, який ціною власного життя відстоював мир на малій Батьківщині та захищав цілісність нашої держави.

За сприяння Пирятинської міської ради сьогодні біля меморіальної дошки, що облаштована на будівлі ЗОШ №4, де навчався загиблий військовослужбовець, зібралися побратими, рідні, близькі Олександра та небайдужі пирятинці, аби вшанувати його світлу пам’ть. Не було сили стримувати сліз від того горя, яке випало на долю родини Олександра Шляхтича.

Від імені Пирятинської громади міський голова Олексій Рябоконь висловив слова співчуття рідним Олександра. Зазначив, Олександр Шляхтич був простим хлопцем, який був гідним жителем Пирятинської громади, створивши сім’ю, ростив доньку, плекав надію реалізувати себе та бути корисним нашій громаді, але він один з тих, хто першим став на захист всієї України для того, щоб ворог не топтав, в тому числі й, Пирятинську землю. Вічна пам’ять та шана загиблому захиснику. Про його мужній вчинок йде мова на сторінках книги „Пирятинці: з Україною в серці, зі зброєю в руках‘‘, яка нещодавно вийщла друком.

Присутні ділилися згадками про мужність військовослужбовця, схиливши голови, вшанували його світлу пам’ять у хвилині мовчання. Поклали квіти до могили, де спочиває наш захисник.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua