Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 серпня 2020 року 17:52

Чому грейдер працює на сміттєзвалищі або як не попастися на чергову маніпуляцію у соцмережах

Вже третій рік для утримання сміттєзвалища, доріг  та ліквідації снігових завалів трудиться грейдер, придбаний за рахунок співфінансування з державним та обласним бюджетами. У свій час, розуміючи зростаючу необхідність в наявності власного автогрейдера, виконавчим комітетом була подана проєктна заявка на проєкт, який може реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

Саме завдяки аргументованій описовій частині нашої заявки, ми здобули перемогу та отримали кошти на придбання даної спецтехніки.  Метою проєкту стало поліпшення матеріально-технічної бази комунального підприємства „Каштан“ задля утримання сміттєзвалища, забезпечення ефективного функціонування комунальної сфери, покращення санітарного стану території громади, створення сприятливих умов для життя мешканців.

Передумовою нагальності придбання грейдера була потреба утримання сміттєзвалища, на якому весь час трудився гусеничний трактор ДТ-75. На заміну йому близько восьми років тому придбано бульдозер Т-130, але не новий а бувший у використанні. Таке рішення прийняла сесія міської ради, зважаючи на обмежений бюджет і фізично зношену техніку (ДТ-75). Коли було отримано новий грейдер, його почали використовувати на проміжних етапах – під час ремонту бульдозера.

На цей час новим керівником КП „Каштан“ проводяться роботи по заміні деталей, які вийшли з ладу. Директор підприємства взяв на себе відповідальність полагодити техніку, що вкотре доводить правильність вибору конкурсної комісії.

 Тому й надалі бульдозер заплановано використовувати для підстрахування в період, коли грейдер буде задіюватися для покращення стану дорожнього покриття вулиць.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua