Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 серпня 2020 року 08:53

Проєктування системи забезпечення якості освіти

25-26 серпня керівники закладів освіти Пирятинської ОТГ та їх заступники стали учасниками семінару-практику „Проєктування системи забезпечення якості освіти“, ведучий семінару - освітній експерт Віктор Громовий. У ході роботи учасники розглянули 5-факторну модель оцінювання якості освіти, а саме: якість учасників освітнього процесу, якість освітнього середовища, якість змісту, якість процесів, якість результатів. Велика увага була приділена базовим принципам, хибним уявленням, застереженням та ризикам під час здійснення закладом освіти самооцінювання власної діяльності.

Окремо учасники опрацювали алгоритм запуску внутрішньої системи забезпечення якості освіти в закладі, інструменти оцінювання якості освіти на рівні закладу, перехід від контролю якості до культури якості, позитивний емоційний баланс у закладі освіти як показник якості освіти, зупинились на обговоренні сучасного освітнього середовища як „третього вчителя“.

Окрім цього, Віктор Володимирович представив презентацією в стилі „печа-куча“, розповів про стереотипізацію мислення суспільства взагалі та педагогів зокрема, продемонстрував механізм впровадження інновацій та закликав бути щасливим вчительством.

Учасники семінару-практику отримали ряд практичних навичок, ідей, „родзинок“ та масу позитивних емоцій від спілкування з педагогом-новатором.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua