Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 серпня 2020 року 18:32

Усі заклади освіти готові до початку нового навчального року

Одним із актуальних серпневих питань є підготовка закладів освіти до нового навчального року. Виконувач обов’язків начальника відділу освіти, молоді та спорту міської ради Людмила Зібніцька на засіданні виконкому проінформувала присутніх про хід проведення цієї роботи.

За попередніми даними, у закладах загальної середньої освіти буде навчатися 2057 учнів, що на 21 учень більше ніж у поточному році, станом на 10.08.2020 до 1 класів зараховано 186 учнів. Для створення комфортних умов для 1-х класів класні кімнати до 1 вересня будуть обладнані новими меблями, в тому числі одномісними партами, наочністю та сучасною комп’ютерною технікою.

У всіх закладах загальної середньої освіти проведені косметичні ремонти класних кімнат, харчоблоків, їдалень, спортивних залів.

У Пирятинському ліцеї розпочато капітальний ремонт кабінету хімії, придбано меблі, класні дошки для початкових класів, стінки, осередки вчителя для середніх класів та лабораторні меблі для кабінету фізики. У Філії ліцею проводиться ремонт вхідного коридору, придбано нові меблі в обідню залу.

У Пирятинській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 4 установлено металопластикові конструкції вхідних дверей, проводиться ремонт туалетних кімнат у приміщенні початкової школи. 

В Опорному закладі Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 6 для дітей з особливими освітніми потребами буде  облаштувано ресурсну кімнату.

Не залишилися поза увагою і дитячі садочки. З метою підготовки до нового навчального року проведено поточні ремонти дитячих майданчиків їх обстеження, про що складено відповідні акти. 

У закладах дошкільної освіти проведено косметичні ремонти групових кімнат. У  Калиновомостівському закладі дошкільної освіти ,,Калинка“ проведено поточний ремонт приміщення харчоблоку.

Для підготовки роботи в опалювальний період заклади дошкільної освіти ,,Берізка“ та ,,Червона шапочка“ вже забезпечені вугіллям.

 

Переглянути відеопрезентацію про готовність закладів освіти до нового навчального року можна тут

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua