Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 серпня 2020 року 20:45

Працюють постійні комісії міської ради

11 серпня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

Депутати заслухали інформацію про виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади за перше півріччя 2020 року в частині повноважень постійної комісії. Всього заслухано та взято до відома виконання 13 програм.

Комісія рекомендувала сесії внести зміни та доповнення до ряду діючих програм.

Зокрема, Програму „Енергоефективність та енергозбереження на об’єктах комунальної власності Пирятинської міської ОТГ на 2020 рік“ доповнено заходом, який передбачає участь у проєкті „Екобус“ - прийом та вивіз небезпечних побутових відходів. Це дасть можливість жителям громади безпечно утилізувати люмінесцентні лампи, батарейки тощо.

Змінами до Програми покращення благоустрою Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на  2020 рік передбачається придбання паркових лав, контейнерних майданчиків, бетонної огорожі на цвинтар по вулиці Київська.

Також комісія підтримала придбання елементів дитячого ігрового обладнання для майданчика в Мікромістечку, шляхом внесення змін до Програми придбання обладнання для облаштування вуличних дитячих майданчиків у Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді на 2020 рік. Рекомендовано бюджетній комісії передбачити на цей захід 37,0 тис.грн.

З метою удосконалення процедури передачі в оренду комунального майна територіальної громади та підвищення ефективного його використання, депутати погодили Перелік першого типу нерухомого майна комунальної власності Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, яке може бути передано в оренду на аукціоні.

Питання про призначення директора комунального підприємства „Каштан“ комісія рекомендувала винести на розгляд та затвердження чергової сесії міської ради. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua