Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 серпня 2020 року 14:23

Бережімо майно Пирятинської громади!

Днями для пирятинців та гостей міста облаштовано майданчик та встановлено імпровізовану  весільну карету – ще одне місце благоустрою Пирятинської громади.

Аби Пирятин набув гарного вигляду, тішив мешканців та гостей міста впорядкованими клумбами та квітниками, міська влада прикрашає місто квітами та декоративними саджанцями. Працівники комунального підприємства „Каштан“ спільно з спеціалістами міської ради облаштували квітники трояндами та саджанцями вічнозелених рослин по вул.Соборна, Січових Стрільців та пл.Героїв Майдану.

Але деякі мешканці не цінують роботу працівників міської ради та комунальників і байдужі до благоустрою міста. Нівечать комунальне майно, паплюжать написами будівлі, сіті-лайти та білборди. Прикро це констатувати, але очевидним є те, що деякі люди навмисно псують місця загального користування, роблять їх брудними, спаплюженими та небезпечним.

 За осінньо-весняний період з клумб зникло  38 зелених насаджень на загальну суму 3099 грн.  З початку весни, коли рослини почали розпускатися та зеленіти, їх крадіжки фіксуються майже щодня.

Дані факти вражають та обурюють!

Вкотре звертаємося до пирятинців з проханням не знищувати красу, яка для них же створена.

Давайте разом будемо берегти рідне місто, розвивати його, дбати про чистоту та порядок!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua