Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 серпня 2020 року 17:01

Відбулося позачергове засідання виконкому

20 серпня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. Розглянуто 6 питань порядку денного та прийнято відповідні рішення.

З метою забезпечення безпеки руху пирятинців центральними вулицями міста, рішенням виконкому затверджено робочий проєкт „Технічне переоснащення вуличного освітлення по вул.Європейська та вул.Соборна в м.Пирятин Полтавської області“ загальною кошторисною вартістю – 1571,836 тис.грн. Ідея проєкту стала переможцем обласного конкурсу розвитку територіальних громад Полтавської області. Цей проєкт передбачає співфінансування з обласного бюджету в розмірі 600,0 тис.грн, бюджету ОТГ та залучення партнерських коштів.

Відповідно проєкту заплановано провести заміну опор по вул.Соборна, яким вже 49 років, на нові восьмигранні опори вуличного освітлення; демонтаж існуючих світильників на вул. Соборна та Європейська на нові сучасні світильники фірми „SCHREDER“. Також проєктом передбачено встановлення програмно-апаратного комплексу диспетчера, що дасть можливість працівникам КП „Каштан“ більш якісно обслуговувати мережі вуличного освітлення.

Для створення комфортних умов для наших громадян та підтримки підприємців продовжується реалізація проєктів-переможців конкурсного відбору по облаштуванню зупинкових комплексів-тимчасових споруд у  місті. Члени виконкому погодили фізичній особі-підприємцю Алечці С.О. проведення благоустрою прилеглої до зупинкового комплексу-тимчасової споруди території, що перебуває в комунальній власності громади міста, по вул.Європейська, 150А в м.Пирятин.

Крім того, затверджено робочий проєкт: „Будівництво майданчика для скейтбордінга по вул.Визволення, 2Б в м.Пирятин Полтавської області“ загальною кошторисною вартістю – 187,122 тис.грн.

Розглянуто ряд питань житлово-комунального господарства: упорядкування адреси, видачі містобудівних умов та обмежень земельної ділянки тощо.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua