Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 серпня 2020 року 16:57

Відбулося чергове засідання виконкому

26 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Члени виконкому розглянули актуальні та важливі для громади питання.

Для зручності жителів об’єднаної територіальної громади та у зв’язку із змінами у законодавстві,  перелік адміністративних послуг, які надаються ЦНАПом, доповнено 10 послугами соціального характеру. Зокрема, це послуги, які надаються територіальним центром та центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

З метою додаткової підтримки багатодітних сімей, які проживають на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, утворено  комісію з розгляду питань щодо надання одноразової матеріальної допомоги багатодітним сім’ям, які виховують 5 та більше неповнолітніх дітей, для придбання будівельних матеріалів.

Для створення комфортних умов для наших громадян та підтримки підприємців продовжується реалізація проєктів-переможців конкурсного відбору по облаштуванню зупинкових комплексів-тимчасових споруд у  місті. Члени виконкому погодили фізичній особі-підприємцю Редько Т.К. проведення благоустрою прилеглої до зупинкового комплексу-тимчасової споруди території, що перебуває в комунальній власності громади міста, по вул.Соборна, 44А в м.Пирятин.

Розглянули та підтримали проєкти рішень, що стосувалися видачі будівельного паспорту забудови земельної ділянки, надання дозволу на розташування рекламних засобів та надання матеріальної допомоги на поховання.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua