Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 серпня 2020 року 11:32

Депутати узгодили бюджетні питання

10 та 13 серпня в Центрі дитячої та юнацької творчості працювала постійна  комісія міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально – економічного розвитку та підприємництва. Члени комісії обговорили проєкти рішень, які пропонуються для розгляду на черговій сесії міської ради, внесли пропозиції до деяких з них.

Депутати заслухали інформацію про виконання Плану  соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік за січень-червень 2020 року в частині повноважень постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва.

Начальник фінансового управління міської ради Світлана Кеда презентувала звіт про виконання бюджету міської об’єднаної територіальної громади за І півріччя 2020 року.

Крім того, члени комісії розглянули проєкти рішень про внесення змін та доповнень до ряду програм. Зокрема, Комплексну програму соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2020 рік рекомендовано додатково дофінансувати на 100,0 тис.грн для придбання ліків невідкладної допомоги для ФАПів, надання одноразової матеріальної допомоги багатодітним сім?ям, які виховують 5 та більше неповнолітніх дітей, для вирішення соціально-побутових проблем (придбання будівельних матеріалів) і відшкодування вартості медикаментів для забезпечення визначених категорій хворих громадян.

Підтримано зміни до Програми закріплення спеціалістів медичної галузі в селах Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади та поліпшення матеріально-технічної бази Калиновомостівського ФАПу на 2020 рік, якими передбачено виплату матеріальної допомоги на оздоровлення працівникам ФАПів Пирятинської ОТГ.

Члени комісії рекомендували сесії міської ради доповнити Програму „Енергоефективність та енергозбереження на об’єктах комунальної власності Пирятинської міської ОТГ на 2020 рік“ додатковим заходом  - участь у проєкті „Екобус“. Це прийом від населення та вивіз небезпечних побутових відходів (відпрацьованих люмінесцентних ламп, батарейок, ртутних  термометрів).

На виконання заходів Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді на 2020 рік заплановано виділити близько 1,5 млн. грн.

Комісія рекомендувала сесії міської ради затвердити Програму співфінансування оплати медичних послуг жителям Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади в частині первинної медико-санітарної допомоги для покриття вартості комунальних послуг та енергоносіїв комунальним підприємством „Пирятинський Центр первинної медико-санітарної допомоги“ Пирятинської районної ради у 2020 році та внести її до Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

 Розглянула та рекомендувала сесії міської ради внести зміни до бюджету Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua