Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 серпня 2020 року 09:49

Міський голова нагородив золотими медалями випускників Пирятинського ліцею

31 липня випускники Пирятинського ліцею отримали свідоцтва про повну середню освіту. Серед них: Роман Андрущенко, Анна Афанасенко, Лілія Кійко, Альона Гвоздь, Артьом Сердюк, які досягли у навчанні особливих висот нагороджені золотими медалями.  До речі, Роман Андрущенко та Лілія Кійко отримували стипендії Пирятинської міської ради за особливі успіхи в освітній, спортивній та мистецькій діяльності.

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією в країні цьогоріч урочистості з приводу випускного вечора відбувалися з дотриманням санітарних вимог: проводився температурних скринініг, витримано дистанцію та масковий режим. Свято випускного вечора було насиченим щирими емоціями та вітаннями. А для випускників 11-их класів воно було особливим, адже саме зараз вони отримали перепустку у доросле життя: самостійне, сповнене емоцій та тернистих шляхів.

Батькам випускників надзвичайно тяжко відпускати дітей із домівки, хвилюючись чи гідною буде їхня стежина в житті. Але як у своєму  вітальному виступі зауважив міський голова Олексій Рябоконь,- не так давно спеціалісти Пирятинської міської ради вчилися в ліцеї, а зараз очолюють цілі відділи. Пирятинський ліцей виховує у своїх стінах гідних людей та справжніх професіоналів. Додав, що Пирятинська громада пишається тими, хто зміг реалізувати себе у житті та прославити наше місто.

„Ви пройдете загартування справжнім життям і повірте це не так страшно, але дуже цікаво . Бажаю вам знайти себе у житті. Добра вам, щастя та успіхів в дорослому житті!‘‘, - побажав Олексій Петрович випускникам 2020 року.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua