Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 серпня 2020 року 21:12

Зустріч міського голови з жителями вулиці Лесі Українки

Сьогодні міський голова Олексій Рябоконь разом з керівниками комунальних підприємств  та фахівцями міської ради зустрівся з мешканцями вул. Лесі Українки в м. Пирятин. Обговорювали ряд питань, що стосувалися комунальної сфери.  

Так, для жителів вулиці закінчилися постійні пориви старої мережі водопостачання, адже нещодавно було прокладено новий водогін.

Актуальним залишається питання  грейдерування вулиці та підсипки щебенем. Для якісного проведення робіт потрібно, щоб громадяни упорядкували прибудинкові території, адже висаджені вздовж вулиці не підрізані дерева, насамперед  це сухі гілки, унеможливлюють безпечний проїзд автомобілів та спецтехніки для виконання вказаних робіт. Домовлено, що мешканці вулиці упорядкують насадження, аби мати можливість нормального пересування вулицею, адже в період дощів пройти даною ділянкою дороги проблематично.

Крім цього, обговорено питання вивезення твердих побутових відходів та облаштування майданчиків для контейнерів зі збору сміття по вул. Січових Стрільців.  Заплановано зробити карман для заїзду сміттєвоза та облаштувати місця для розміщення сміттєвих баків. Розглянуто можливість встановлення контейнерів для збору тпв в районі колишнього МРЕО. З приводу цього питання відбудеться додаткова зустріч безпосередньо з жителями мікрорайону.  

Також обговорили питання добросовісної сплати коштів за послуги з вивезення сміття та його сортування, адже контейнери передбачені виключно для збору твердих побутових відходів. Рослинні рештки, гілля та будівельний матеріал не відносяться до цієї категорії, виводячи сміттєзбиральну техніку з ладу.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua