Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 серпня 2020 року 22:42

Ділимося досвідом

13 серпня 5 років тому утворилася Пирятинська міська ОТГ. У цей день до нашого міста завітала делегація  з Луганщини та Донеччини. Зустріч розпочалася біля пирятинської вежі, де краєзнавець Володимир Квач розповів історію становлення Пирятина від княжої доби до сьогодення.

Далі гостей хлібом і сіллю вітали в Центрі дитячої та юнацької творчості. Захоплююче враження справив на учасників делегації легендарний колектив «Древо», який виконав пісні у народному стилі.

Керуюча справами виконкому Лариса Кочур презентувала досягнення Пирятинської громади. Ознайомила присутніх з досвідом виконкому міської ради щодо участі в міжнародних проєктах та програмах. Окремо зупинилася на формуванні організаційної структури, роботі з персоналом та наданні послуг.

Головний спеціаліст відділу управління комунальною власністю Руслан Биков поділився практичним досвідом Пирятинської громади у сфері енергоефективності та енергозбереження. Раціональне використання енергоресурсів дає можливість заощаджувати кошти бюджету ОТГ та створювати комфортні умови для мешканців громади.

Учасники делегації завітали до Пирятинського ліцею, де відвідали басейн, відділення ДЮСШ секції „Сумо“ та інклюзивно-ресурсний центр. Також побували у Філії ліцею, де оглянули спортивний майданчик зі штучним покриттям та майстерню з облаштованою піччю для виготовлення гончарських виробів.

Анна Тристан, керівник закладу дошкільної освіти «Сонечко», у зв’язку з карантинними обмеженнями, презентувала свій заклад на подвір?ї, облаштувавши виставку.

Ознайомчу екскурсію Опорним закладом Пирятинською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів № 6 провів директор Микола Василенко. Показав відремонтовані з дизайнерським підходом класні кімнати та приміщення актової зали та їдальні.  Директор навчального закладу розповів про створення шкільного радіовузла як інформаційного центру школи „Голос школи“, запровадження безготівкового розрахунку учнями в їдальні школи.

Насамкінець делегація побували в Центрі надання адміністративних послуг, Лариса Кочур розповіла про етапи створення сучасного Центру надання адміністративних послуг.

 

Учасники делегації поділилися своїми враженнями

Більше фото можна переглянути в розділі "Фотосвітлини"

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua