Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 серпня 2020 року 16:56

Грамотами відзначено працівників ветеринарної медицини

Щороку у другу неділю серпня відзначають професійне свято працівники ветеринарної медицини. Тож на передодні свята на подвір’ї Пирятинського відділення Головного управління Держпродспоживслужби України зібралися працівники ветмедицини та ветерани праці. Згадували робочі моменти, які найяскравіше закарбувалися в пам’яті за часи роботи у медичній сфері. Зокрема, своїми згадками поділився Віталій Петрович Павелко, який віддав 40 років трудового стажу саме ветеринарній медицині.

Вітальне слово висловив міський голова Олексій Рябоконь. Зазначив, що сьогодні саме ця професія надзвичайно актуальна і відповідальна. Адже саме працівники ветеринарної медицини здійснюють перевірку та контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм у закладах харчування, школах, садках. Проводять роз’яснювальну роботу та надають консультації щодо протиепідеміологічних заходів на території Пирятинської громади. Олексій Рябоконь наголосив, що саме завдяки злагодженій роботі та спільним зусиллям вдається не допускати поширення коронавірусної хвороби на території Пирятина.  

За сумлінну працю, відповідальне ставлення до роботи, професіоналізм та з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини Олексій Рябоконь відзначив грамотами кращих працівників. Побажав гарного фінансування, вдячних пацієнтів, добра, здоров’я та благополуччя в родинах.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua