Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 травня 2018 року

Сьогодні, 31 травня, відбулося чергове засідання виконкому міської ради. Членами виконкому були затверджені бюджетні питання та прийнято ряд рішень відділу будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства. Також прийнято рішення про надання матеріальної допомоги на поховання.

31 травня 2018 року

29-30 травня начальник управління економіки виконкому міської ради  Ірина Солдатова взяла участь в навчальному семінарі з підвищення кваліфікації в сфері планування місцевого розвитку відповідно до стандартів ЕС у місті Києві.

31 травня 2018 року

Полтавщина – перша в Україні за кількістю проектів міжмуніципального співробітництва. Про це йшлося ІІ-му Полтавському регіональному форумі міжмуніципального співробітництва, що відбувся 30 травня у Полтавській облдержадміністрації

30 травня 2018 року

30 травня відбулися засідання постійних комісій міської ради.

30 травня 2018 року

Триває капітальний ремонт покрівлі приміщення Центру дитячої та юнацької творчості, який розпочався 21 травня.

30 травня 2018 року

18 травня Полтавській дитячій художній школі відбувся огляд творчих робіт учнів обласного конкурсу образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва „Світ навколо нас“ творчості учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання) у номінаціях „Графіка“, „Живопис“ і „Декоративно-прикладне мистецтво“.

30 травня 2018 року

30 травня у приміщенні школи естетичного виховання відбувся Випускний вечір. Свідоцтва, які вручив директор школи Володимир Луценко, отримали 30 випускників закладу

30 травня 2018 року

29 травня, в конференц-залі Пирятинського ліцею, в рамках  реалізації проекту „Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні“ (ПУЛЬС), завдяки підтримці Асоціації міст України та USAID, відбувся семінар-практикум на тему „Організація надання адміністративних послуг в громаді. Створення і організація діяльності Центру надання адміністративних послуг“ для міських, сільських та селищних голів об’єднаних територіальних громад Полтавщини

29 травня 2018 року

27 травня на стадіоні „Ювілейний“ відбулася районна спартакіада для людей з обмеженими фізичними можливостями, з нагоди двадцятиріччя заснування клубу інвалідів „Мрія“. 

27 травня 2018 року

Шановні Пирятинці! Прийміть найщиріші вітання з нагоди одного з величніших християнських свят – Трійці!

У цей світлий день Святий дух зійшов до апостолів, благословив їх нести в світ силу Христової віри й істини.

Різні народні обряди супроводжують святу Трійцю зеленими барвами, символізуючи оновлення світу, розквіт життєвих сил, вселяють надію на краще майбутнє, примножують прагнення жити в мирі та творити добро на рідній землі.

25 травня 2018 року

25 травня з нагоди відкриття нового комплексного спортивного майданчика на території філії Пирятинського ліцею Пирятинської загальноосвітньої школи №1 відбувся волейбольний турнір. 

25 травня 2018 року

25 травня на базі Полтавського інституту економіки та торгівлі відбувся міжрегіональний бізнес-орієнтований інноваційний форум „Відкрий Полтавщину“.

25 травня 2018 року

25 травня на території філії Пирятинського ліцею Пирятинської загальноосвітньої школи №1 урочисто відкрили новий комплексний спортивний майданчик зі штучним покриттям.

25 травня 2018 року

24 травня в садочку „Червона шапочка“ для вихованців старшої вікової групи відбулося свято випускного.

25 травня 2018 року

Упродовж двох днів 23-24 травня в Дніпрі відбувався навчальний практикум „Зміцнення міжмуніципального співробітництва для посилення спроможності та розвитку громад“, організований в рамках національної програми обмінів для об’єднаних громад та п’ятирічного проекту Глобал Комьюнітіз (Global Communities) „Децентралізація приносить кращі результати та ефективність“ (DOBRE), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

25 травня 2018 року

Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника, що відкриває двері у веселу пору канікул, а тим із вас, хто завершує навчання в школі, – у незвіданий світ самостійного та дорослого життя.

Навчальний рік промайнув швидко. Він був сповнений наполегливою працею, досягненням поставлених цілей, здобутками на ниві знань, науковими, творчими та спортивними досягненнями. Особливо відповідальним він був для випускників, адже для вас від порогу рідної школи відкриваються нові горизонти. Нині вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, майбутнє нашої громади і України! 

24 травня 2018 року

24 травня відбулись засідання постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв'язку та сфери послуг та комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи.

24 травня 2018 року

З метою зміцнення спільної роботи педагогів та батьків вже традиційно кожного травня в Центрі дитячої та юнацької творчості проходить тиждень сім’ї та громадськості.

24 травня 2018 року

23 травня відбулось засідання конкурсної комісії щодо визначення підрядників для проведення поточних ремонтів приміщення Олександрівського сільського клубу та покрівлі Калиновомостівської школи.

24 травня 2018 року

23 травня в Центрі громадського діалогу відбувся семінар для депутатів міської ради на тему „Постійні комісії як інструмент депутата місцевої ради“. Серед доповідачів – депутат, голова однієї з постійних комісій міської ради Василь Войпанюк, секретар міської ради Тетяна Чайка, головний спеціаліст юридичного відділу виконкому міської ради Олександр Кудрявцев та начальник відділу інформаційних технологій та захисту інформації Андрій Божко.

24 травня 2018 року

У 2018 році одним із округів проведення ЗНО-2018 з української мови та літератури у Полтавській області визначено місто Пирятин. 24 травня 2018 року в окрузі працюватиме 2 пункти тестування: на базі Пирятинського ліцею та Опорного закладу Пирятинської зш І-ІІІ ст. № 6. Орієнтовна кількість учасників – 472 (з Пирятинського, Гребінківського та Чорнухинського районів), у якості персоналу буде залучено 80 педагогічних працівників.

22 травня 2018 року

21 травня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. 

22 травня 2018 року

Протягом п'яти робочих днів з дня проведення основної сесії зовнішнього оцінювання з певного навчального предмета (з урахуванням дня проведення) учасники зовнішнього оцінювання можуть подати заяву щодо участі в додатковій сесії.

22 травня 2018 року

Вже традиційно в третю суботу травня в Пирятині, як і по всій Україні, відзначається День Європи. Цього року свято припало на 19 травня і було насичене подіями та заходами.

21 травня 2018 року

З нагоди відзначення Дня Європи в Україні в Пирятині вже традиційно третій рік поспіль відбувається масове спортивне свято – „Пирятинська миля“. Участь в ньому беруть від малого до великого і змагаються завзяті спортсмени в бігові на різні дистанції.

21 травня 2018 року

Відділ освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради повідомляє, що з 22 травня 2018 року стартує основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року: 122 випускники закладів загальної середньої освіти Пирятинської міської ради складатимуть ЗНО з навчальних предметів на пунктах тестування, відповідно до графіка проведення.

21 травня 2018 року

18 травня спеціалісти комунальної установи „Рятувально-водолазна служба“ Полтавської обласної ради спільно з головним спеціалістом з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи виконкому міської ради Романом Педяшем провели обстеження дна акваторії трьох пляжів: на острові Масальському (поблизу мосту і так званого „чоловічого“ пляжу) та пляжу по вулиці Замок.

19 травня 2018 року

Вже третій рік поспіль в календарі святкових днів Пирятина є особлива дата – День Європи. Як і держава загалом, наша громада систематично і цілеспрямовано налагоджує стосунки з європейським співтовариством. Працюючи у різних міжнародних проектах, прагнемо зробити наше місто сучасним, привабливим і демократичним.

Дорогі пирятинці, щиро вітаю вас зі святом! Бажаю терпіння, миру та віри в краще майбутнє, яке ми творимо спільними зусиллями, у прагненні жити по-європейськи.

Міський голова                                                                             

Олексій Рябоконь

18 травня 2018 року

Щороку 18 травня громади Пирятинського та Гребінківського краю вшановують пам’ять близько трьох тисяч мирних жителів, цілі родини наших земляків, які навесні 1942 року були розстріляні нацистами в Пироговій Леваді. От і сьогодні в урочищі Пирогова Левада відбувся мітинг-реквієм з нагоди 76-их роковин трагедії, в якому взяли участь рідні і близькі розстріляних, учні міських шкіл, представники органів місцевого самоврядування, громадськості, державні службовці.

18 травня 2018 року

18 травня під керівництвом виконувача обов’язків міського голови Ігоря Шикеринця відбулося засідання робочої групи з підготовки пропозицій щодо перейменування села Голобородька та провулку Петровського в селі Рівне Пирятинської міської ОТГ на виконання Закону України „Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки“.

18 травня 2018 року

Щорічно 18 травня світова спільнота відзначає Міжнародний День музеїв. З нагоди свята 17 травня Пирятинський краєзнавчий музей зібрав друзів та шанувальників історії рідного краю. Цього разу, переймаючи досвід світової музейної спільноти, окрім офіційної частини, відбулася цікава акція „Ніч в музеї“.

 

18 травня 2018 року

17 травня в закладі дошкільної освіти „Сонечко“ з піснями, танцями та віршами пройшло родинне свято „Моя сім'я, моя родина – промінчик сонця України“.

18 травня 2018 року

Травень місяць багатий на чудові свята – День матері та День сім’ї. І саме у ці дні в Пирятинському Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся перший відкритий дитячий пісенний конкурс „Мамина пісня“. 

18 травня 2018 року

18 травня – день скорботний для жителів нашої громади. Навесні 1942 року близько трьох тисяч мирних жителів нашого міста, цілі родини, були розстріляні нацистами в Пироговій Леваді лише через їх належність до єврейського та ромського народу. Полягли вбитими там і десятки партизанів та захисників рідного краю.

18 травня 2018 року

Традиційно 18 травня світова спільнота відзначає Міжнародний день музеїв. Це свято тих, хто збирає та зберігає різні сторінки історії.

Завдяки самовідданій праці музейних працівників, істориків та краєзнавців розвивається музейна справа, дбайливо зберігається й примножується спадщина Пирятинщини, поєднується минуле, сьогодення й майбутнє, виховується почуття прекрасного, повага до народних традицій і любов до національного мистецтва.

17 травня 2018 року

Пирятинське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області застерігає власників великої рогатої худоби про заразний вузликовий дерматит (ЗВД). Це вірусна хвороба великої рогатої худоби, що характеризується пропасницею, набряками підшкірної клітковини, внутрішніх органів та кінцівок, утворенням типових, схильних до некротичного розпаду вузликів (горбочків) у шкірі та слизових оболонках травного каналу й дихальних шляхів, ураженням очей та генералізованим лімфаденітом.

17 травня 2018 року

17 травня відбулося засідання Ради підприємців, в якому взяв участь виконувач обов’язків міського голови Ігор Шикеринець. Було розглянуто проекти рішень сесії міської ради про місцеві податки і збори на 2019 рік та аналізи регуляторного впливу.

17 травня 2018 року

17 травня відбувся день міської ради в Олександрівському старостаті. Спеціалісти міської ради та керівники комунальних підприємств оглянули об’єкти соціальної сфери, а міський голова Олексій Рябоконь провів особистий прийом громадян.

17 травня 2018 року

Щороку в третій четвер травня в Україні святкують День вишиванки. За доброю традицією відзначають свято і працівники міської ради.

17 травня 2018 року

За доброю традицією щороку у третій четвер травня в Україні відзначається неповторне свято – День вишиванки.

Сорочку розшиту традиційними орнаментами українці одягали з давніх-давен, адже свято вірили, що вона захищає від усього злого та є оберегом.

В цей день і завжди бажаю усім вам здоров’я і благополуччя. Нехай мудрість і сила самобутньої української культури дає нам натхнення до праці! Нехай це народне свято стає дедалі більш популярним з року в рік, а ваше життя – прекрасним і яскравим, як українська вишивка!

Міський голова                                                                             

Олексій РЯБОКОНЬ

17 травня 2018 року

16 травня в Пирятині відбулася зустріч радника з питань муніципальних послуг Полтавського відокремленого підрозділу установи „Центр розвитку місцевого самоврядування“ Геннадія Фасія з керуючою справами виконкому міської ради Ларисою Кочур та керівником-адміністратором ЦНАП Людмилою Коваль.

17 травня 2018 року

16 квітня у Пирятинському лицеї відбувся ворк-шоп на тему Впровадження інструментів ефективної взаємодії влади та бізнесу на економічний розвиток ОТГ.

16 травня 2018 року

15 травня відбулось засідання 38-ї позачергової сесії міської ради сьомого скликання.

16 травня 2018 року

15 травня відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічно розвитку та підприємництва. 

16 травня 2018 року

16 травня відбулось засідання комісії з надання разової грошової допомоги малозабезпеченим та хворим громадянам Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. 

16 травня 2018 року

15 травня відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та ЗМІ. 

16 травня 2018 року

15 травня відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, молоді, культури, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. Розглядали питання про внесення змін до Програми соціального захисту населення на 2018 рік.

15 травня 2018 року

14 травня представники Пирятинської міської ОТГ взяли участь у хакатоні „Від демократії в школі до демократії в громаді“, що реалізується швейцарсько-українським проектом „Розвиток Громадянських компетентностей в Україні – DOCCU“. 

15 травня 2018 року

14 травня відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи.

15 травня 2018 року

14 травня відбулося засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради.

14 травня 2018 року

14 травня відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв'язку та сфери послуг

14 травня 2018 року

Вже п’яту весну зустрічають шанувальники пісні та духовності без Володимира Прокопенка. З метою вшанування його пам’яті, популяризації авторської пісні, розвитку самодіяльної композиторської діяльності району 12 травня в районному Будинку культури відбувся ІV фестиваль авторської пісні.

13 травня 2018 року

Щороку у другу неділю травня в Україні відзначається День матері. Це одне із зворушливих та чуттєвих свят, адже кожен крізь все своє життя несе образ мами.

11 травня 2018 року

11 травня в Центрі громадського діалогу відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та ЗМІ. Підставою для скликання комісії стала заява спеціаліста 2-ої категорії відділу із земельних та екологічних питань виконкому міської ради Діани Коверди, яка вела протокол громадських слухань щодо намірів будівництва цеху для змішування мінеральних добрив ТОВ „Баришівська зернова компанія“, про відкликання свого підпису з  протоколу. 

11 травня 2018 року

11 травня відбулося засідання виконавчого комітету міської ради.

11 травня 2018 року

11 травня відбувся перший міський фестиваль багатодітної родини. Метою заходу є створення атмосфери довіри та  партнерських стосунків між батьками багатодітних родин та педагогами. 

11 травня 2018 року

11 травня відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Пирятинської міської ради.

11 травня 2018 року

11 травня в Управлінні соціального захисту населення Пирятинської райдержадміністрації відбувся семінар-навчання з уповноваженими сільських рад, адміністраторами старостатів сіл Калинів Міст та Олександрівка щодо впровадження нового порядку надання житлових субсидій населенню на житлово-комунальні послуги з 1 травня 2018 року.

 

10 травня 2018 року

10 травня в Центрі громадського діалогу відбулось позачергове засідання постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. 

10 травня 2018 року

В 1-й та 3-й понеділок місяця з 09:00 до 12:00 в Центрі надання адміністративних послуг надаються консультації спеціалістами Пирятинського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області.

10 травня 2018 року

День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні шахісти нашого міста відзначили двома турнірами зі швидких шахів серед дорослих та дітей, у яких взяли участь 33 учасники.

10 травня 2018 року

В Олександрівському сільському клубі відбувся спортивний турнір з настільного тенісу під назвою „Майстерна ракетка“, присвячений Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

10 травня 2018 року

9 травня у Верхоярівці відбувся урочистий мітинг з нагоди відзначення в Україні Дня Перемоги над нацистами у Другій світовій війні.

10 травня 2018 року

9 травня в Олександрівці відбулися мітинг та концерт, присвячені 73-ій річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

9 травня 2018 року

9 травня в Пирятині відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років.

9 травня 2018 року

Наближається 9 травня – день, коли вшановують тих, хто здобув перемогу над нацизмом, тих, хто віддав своє життя заради вільного майбутнього Батьківщини, тих, хто відбудував наші села і міста після війни. Це водночас радісне і сумне свято.

Честь і слава живим героям! Світла і вічна пам’ять загиблим воїнам!

8 травня 2018 року

Обласний огляд-конкурс художньої самодіяльності серед учнів і вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти „Веселка“ - наймасовіший щорічний захід, основними завданнями якого є виявлення і підтримка обдарованих дітей, юних талантів, патріотичне виховання дітей та молоді засобами мистецтва.

8 травня 2018 року

Щороку в Пирятинському Центрі дитячої та юнацької творчості проходить Тиждень декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва під назвою „Майстерня гарного настрою“. 

8 травня 2018 року

У квітні 2018 року 38 учнів Пирятинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 взяли участь у проведенні міжнародного моніторингового дослідження якості освіти PISA-2018.

8 травня 2018 року

8 травня Україна разом з усім світом відзначає День пам'яті і примирення – дату капітуляції Третього Рейху і закінчення у Європі бойових дій Другої світової війни. В цей день ми переосмислюємо події тієї жахливої війни, розвінчуємо радянські історичні міфи і, звичайно ж, вшановуємо усіх жертв гітлерівського нацизму.

7 травня 2018 року

7 травня в Центрі дитячої та юнацької творчості міський голова Олексій Рябоконь звітував перед громадою Пирятина про свою роботу у 2017 році. Звіт став підсумком виконання завдань і цілей, визначених під час такої ж зустрічі минулоріч.

7 травня 2018 року

7 травня на спортивному майданчику Пирятинської загальноосвітньої школи №4 відбувся традиційний турнір з міні-футболу, присвячений Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

7 травня 2018 року

Вихованці середньої групи колективу „СТЕНЕТ“ Центру дитячої та юнацької творчості (керівник Тетяна Зубенко) взяли участь у Всеукраїнському мистецькому фестивалі-конкурсі „ART-PROstir“, який проходив в Миргороді. 

 

5 травня 2018 року

Щороку за доброю традицією напередодні Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні керівники міста і району спільно з районною організацією ветеранів вітають учасників бойових дій зі святом. 5 травня міський голова Олексій Рябоконь відвідав Семена Пилиповича Подгорного, Федора Харитоновича Черненка, Володимира Івановича Худіна, Василину Василівну Сидоренко, Олексія Петровича Щеку та Ганну Михайлівну Шепелявцеву, які мешкають в Пирятині.

4 травня 2018 року

4 травня міський голова Олексій Рябоконь разом із заступниками Ігорем Шикеринцем та Раїсою Андрейщук зустрілись за круглим столом з представниками малого бізнесу.

4 травня 2018 року

3 травня відбувся круглий стіл освітян Пирятинської об’єднаної територіальної громади за участю міського голови Олексія Рябоконя, заступника міського голови Раїси Андрейщук та експерта Асоціації малих міст України Айдера Сеїтосманова

4 травня 2018 року

3 травня в приміщенні Центру громадського діалогу відбулася презентація збірки поезій „Це наша правда“ військовослужбовця Андрія Кириченка.  Привітати митця з його другою поетичною збіркою зібралися учасники АТО, учні міських шкіл, колеги по перу

3 травня 2018 року

Пирятинська міська рада продовжує роботу в проекті „Підтримка ролі громадськості в управлінні місцевим розвитком в Україні“, який реалізується Асоціацією малих міст України за фінансової підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта. 3 травня відбулося засідання Клубу громадського діалогу, на якому було презентовану Програму „Партисипативна демократія в діяльності Пирятинської міської ради“, розроблену в рамках проекту. Учасників засідання привітали міський голова Олексій Рябоконь та керівник проекту, експерт АММУ Айдер Сеїтосманов. Олексій Петрович зазначив важливість участі міської ради у Проекті, оскільки відкритість та прозорість – це основні завдання у діяльності влади усіх рівнів. Більше того, влада – це сервісна установа, яка надає послуги людям, і забезпечує надання якісних послуг та формування демократичного громадського суспільства.

3 травня 2018 року

З метою зменшення часу на реєстрацію адміністративної послуги, мінімізації кількості помилок при внесенні даних в облікову систему, підвищення продуктивності роботи персоналу та якості обслуговування громадян, з 27 квітня 2018 року у Центрі надання адміністративних послуг встановлено систему зчитування даних електронних паспортів громадян України з безконтактних електронних носіїв паспорта громадянина України у формі картки.

3 травня 2018 року

Адміністратори Центру надання адміністративних послуг виконкому міської ради пройшли онлайн-курс „Єдині вимоги (стандарт) до якості обслуговування відвідувачів ЦНАП“, який було розроблено Міністерством економічного розвитку і торгівлі України спільно з проектом „Реформа управління на сході України ІІ“, що впроваджується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Офіс реформи адмінпослуг (EDGE)

3 травня 2018 року

В рамках реалізації Програм „Парсипативна демократія в діяльності Пирятинської міської ради“ та „Підтримка ролі громадськості в управлінні місцевим розвитком“ фонду Чарльза Стюарта Мотта 26 та 27 квітня 2018 року команда Центру надання адміністративних послуг виконкому міської ради ділилася своїми знаннями та досвідом з учнями Пирятинського ліцею та шкіл міста.

3 травня 2018 року

27 квітня на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року розміщено запрошення-перепустки, у яких  зазначено адреси пунктів тестування.

Учасникам зовнішнього незалежного оцінювання необхідно самостійно сформувати й роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Доступ до інформаційної сторінки здійснюється за номером сертифіката і пін-кодом, указаним в ньому. Радимо завчасно роздрукувати запрошення-перепустку: цей документ обов’язковий для Вашого допуску на пункт тестування

2 травня 2018 року

4 травня 2018 року, о 17:00, у приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості, відбудуться громадські слухання щодо встановлення тарифів КП „Каштан“ на перевезення та захоронення твердих побутових відходів

2 травня 2018 року

27 квітня, в Києві, на території КВЦ „Парковий“, відбувся IV Форум енергоефективного партнерства’18 „ЕСКО: Успіхи та перспективи. Нові механізми сталого фінансування енергоефективності місцевих громад“, на якому  презентували успішний старт та плани розвитку ЕСКО-механізму в Україні.

Захід зібрав понад 800 учасників: урядовців, парламентарів, представників місцевої влади, бізнесу, іноземних партнерів та громадськість.

Представниками від Пирятинської громади на Форумі були заступник міського голови Ігор Шикеринець та головний спеціаліст відділу управління комунальною власністю Руслан Биков

2 травня 2018 року

25-29 квітня, за сприяння програми U-LEAD та  обласних Центрів розвитку місцевого самоврядування, представники об?єднаних територіальних громад Вінницької, Дніпропетровської та Полтавської областей взяли участь у навчальній поїздці з питань застосування сучасних інструментів розвитку територій в Івано-Франківську область. Пирятинську міську ОТГ  представила виконувач обов?язків начальника управління економіки виконкому міської ради Ірина Солдатова.

 
2 травня 2018 року

28 квітня команда з Пирятина вже втретє взяла участь у Всеукраїнських змаганнях зі Скандинавської Ходи, які проходили у Києві на території парку „Перемога“.

 Пирятинська команда змагалась під девізом „Здорова країна – щасливе життя, Пирятин – Forever, перемога  – моя!“ та зайняла друге місце.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua