Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 травня 2018 року 10:00

Із засідання виконкому міської ради

14 травня відбулося засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради. Розглядали питання про затвердження калькуляцій та норм надання послуг з благоустрою населених пунктів, що надаються КП „Каштан“. Зміни в організації надання цих послуг зумовлені наріканнями жителів міста на низьку якість робіт з благоустрою. Запропоновано переведення із розрахунку за виконані роботи на калькулювання по видах робіт. Це дасть можливість унормувати обсяги робіт з благоустрою, визначити черговість та періодичність їх виконання, детально розпланувати використання трудового ресурсу та робочого часу і, в результаті, підвищити якість послуг. Під час засідання члени виконкому затвердили 51 калькуляцію на послуги КП „Каштан“.

Окрім того, члени виконкому прийняли рішення про встановлення нових тарифів КП „Каштан“ на послуги з перевезення та захоронення твердих побутових відходів. Їх розмір відтепер становитиме для населення та інших категорій споживачів 69,96 грн./куб.м та 83,00 грн./куб.м відповідно. При такому тарифі вартість послуги для населення становитиме: для мешканців багатоквартирних будинків - 12 гривень 17 копійок на місяць та 13 гривень 7 копійок на місяць - для мешканців приватного сектору.

Ще одним питанням порядку денного було питання щодо встановлення дорожніх знаків на вулицях Пирятина. Члени виконкому погодили рішення  постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг, яке відбулося перед засіданням виконкому. Вони затвердили перелік місць встановлення засобів обмеження швидкості руху, розроблений комісією з безпеки дорожнього руху спільно з постійною комісією міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг, та зобов'язали відповідальних виконавців виконати роботи з облаштування лежачих поліцейських протягом 5 днів.

Також під час засідання внесено зміни до рішення виконавчого комітету Пирятинської міської ради від 25.04.2018 № 112 „Про надання тимчасового дозволу ДП „Молодість“ на розміщення цирку-шапіто „MAGIK WORLD“ („ЧАРІВНИЙ СВІТ“) на території стадіону „Ювілейний“ (вул.Визволення, 2Б)“ відкорегувавши, на прохання заявника, період розміщення цирку на 14-21 травня.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua