Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 травня 2018 року 17:30

Із засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту

21 травня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. Перед початком розгляду питань порядку денного до членів комісії звернувся депутат обласної ради Іван Близнюк. Він попросив якнайшвидче узгодити місця розташування спортивних, workout-майданчиків та спортивних тренажерів для людей з обмеженими фізичними можливостями. В результаті обговорення було вирішено створити робочу групу та вивчити думку зацікавлених груп населення. Напрацьовані пропозиції розглянути за черговому засіданні постійної комісії.

Наступним члени комісії розглянули звернення Анатолія Буряка щодо встановлення огорож навколо дитячих майданчиків, а також облаштування їх освітлення та системи відеоспостереження. Після детального обговорення депутати дійшли висновку, що окремі дитячі майданчики, які знаходяться поблизу проїжджих частин вулиць міста, дійсно потребують обгородження. А от встановлення систем відеоспостереження члени комісії вирішили запланувати на перспективу.

Під час засідання члени комісії погодили винести на розгляд сесії міської ради проекти рішень про затвердження порядку та граничних норм витрат на забезпечення харчуванням учасників спортивних заходів, про внесення змін та доповнень до Програми соціального захисту населення на 2018 рік тощо.

Окрім того погодили проект рішення про створення інклюзивно-ресурсного центру (ІРЦ) відділу освіти молоді та спорту міської ради. Фактично в ІРЦ реорганізовується ПМПК (психолого-медико-педагогічна консультація), але з більш широким колом функцій.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua