Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 травня 2018 року 15:00

Пісенний конкурс „Мамина пісня“

Травень місяць багатий на чудові свята – День матері та День сім’ї. І саме у ці дні в Пирятинському Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся перший відкритий дитячий пісенний конкурс „Мамина пісня“. Конкурс був започаткований ЦДЮТ та підтриманий відділом освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради. Його метою є розвиток дитячої та юнацької художньої самодіяльності, пісенного мистецтва та виконавської майстерності, культурне та естетичне виховання підростаючого покоління в дусі збереження сімейних та родинних традицій, виявлення обдарованих молодих талантів, розширення культурних, мистецьких, молодіжних стосунків, оволодіння сценічним досвідом за допомогою залучення до пісенної творчості.

Учасниками конкурсу стали творчі колективи та окремі вокалісти віком від 5 до 18 років вихованці закладів освіти міста та району. Основною умовою конкурсу було виконання пісень про маму та родину.

За результатами конкурсу у віковій групі від 5 до 7 років І місце здобув ансамбль „Дивограй“, вихованці  ДНЗ „Берізка“, ІІ місце отримали Богун Єва, вихованка вокального гуртка ЦДЮТ, та дует у складі Яни Балдич та Масільї Акнуш, вихованиць ДНЗ „Ромашка“, ІІІ місце розділили Масілья Акнуш, вихованка ДНЗ „Ромашка“, та Уляна Гордієнко, учениця Великокручанської  загальноосвітньої школи.

У віковій категорії 8-10 років І місце отримала Софія Тимофієнко, учениця Пирятинського ліцею, ІІ місце – Єлизавета Докторенко, учениця Опорного закладу Пирятинська загальноосвітня школа №6, ІІІ місце – Максим Клименко, учень Пирятинського ліцею, та Вікторія Шевчук, учениця Опорного закладу Пирятинська загальноосвітня школа №6.

У віковій категорії 11-14 років маємо такі результати конкурсу: І місце – ансамбль „Мрія“, вихованці вокального гуртка ЦДЮТ, ІІ місце – Надія Садова, учениця Пирятинського ліцею, та дует у складі Ярослава Прокопенка та Мирослава Юрківського, учнів Новомартиновицької загальноосвітньої школи, ІІІ місце – Руслана Пріщенко, вихованка вокального гуртка ЦДЮТ, Вікторія Тарасюк, учениця філії Пирятинського ліцею, та Наталія Бондаренко, учениця Новомартиновицької загальноосвітньої школи.

У старшій віковій групі 15-18 років І місце отримала Анастасія Чайка, учениця Великокручанської загальноосвітньої школи, ІІ місце – Вероніка Бужуля, учениця Опорного закладу Пирятинська загальноосвітня школа №6, ІІІ місце – Яна Горб, учениця Березоворудської загальноосвітньої школи.

Ми маємо велику надію, що конкурс „Мамина пісня“ стане традиційним і майорітиме талантами дітей не тільки нашого міста, району, а й усієї області.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua