Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 травня 2018 року 13:36

Друзів запрошуємо радо – хай чує і бачить нас вся громада

З метою зміцнення спільної роботи педагогів та батьків вже традиційно кожного травня в Центрі дитячої та юнацької творчості проходить тиждень сім’ї та громадськості.

Дитина пізнає навколишній світ, формує характер, вчинки і естетичні смаки за безпосередньою участю батьків і рідних, педагогів і середовища, в якому знаходиться. Головним завданням батьків і освітнього закладу є створення умов для повноцінного розвитку особистості.

Цього року в рамках тижня відбулися цікаві, змістовні заходи: поетична сторінка „Для мами моєї ласкаві слова“, виставка малюнків „Кажуть, що на світі сонце найясніше, та всміхнеться мама, і стає світліше“, колективне творче панно „Увінчана краса“, анкетування для батьків „Побажання, проблеми – приймаємо, вирішуємо разом“.

Завершився тиждень великим родинним святом „Друзів запрошуємо радо – хай чує і бачить нас вся громада“. На сцені діти продемонстрували свої таланти з хореографії, вокалу, декламування. Гості з великим захопленням переглянули виставку виробів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва „Землю красою огорнемо“. На виставці „З бабусиної скрині“ були зібрані старовинні рушники, сорочки, корсети, крайки, які вишивали та носили бабусі та прабабусі гуртківців, найстаровиннішим з яких понад 100 років.

Цього дня переможці конкурсів отримали нагороди, а випускникам вручено пам’ятки. Слова подяки за розуміння, підтримку та співпрацю у розвитку творчих, талановитих дітей лунали на адресу найактивніших батьків.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua