Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 травня 2018 року 11:55

Фестиваль авторської пісні імені Володимира Прокопенка

Вже п’яту весну зустрічають шанувальники пісні та духовності без Володимира Прокопенка. З метою вшанування його пам’яті, популяризації авторської пісні, розвитку самодіяльної композиторської діяльності району 12 травня в районному Будинку культури відбувся ІV фестиваль авторської пісні.

Далеке і близьке злилися воєдино після вступних слів ведучої – Лідії Прокопенко, яка, у щирій усмішці, вгамувавши щем душі, створила дружню та теплу атмосферу фестивалю.

Розпочав дійство народний аматорський фольклорний колектив „Молодички“ з Сасинівки піснею на слова та музику Володимира Прокопенка „Пісня про Кейбалівку“. У виконанні вокального ансамблю „Ґаздині“ та дуету „Співаночка“ з Олександрівки прозвучали пісні Алли Ященко, завідувача Олександрівським сільським клубом. Власні твори виконували Сергій Валоваженко, гурт „Сахара“ та родинне тріо „Водограй“, пісні на слова і музику Володимира Луценка та Володимира Нічика виконали Евеліна Волошина, Софія Сурмач та Софія Тимофієнко. Сергій Козін з Анастасією Коваленко подарували глядачам пісню на слова Михайла Шевченка та музику Сергія Козіна „Душа“, власні поетичні рядки читали Олексій Савельєв, Ольга Гурба та Ніна Козаченко.

Учасників фестивалю від міської громади щиро привітав заступник міського голови Ігор Шикеринець та сказав хороші слова про Володимира Григоровича, як про давнього вірного друга, відповідального колегу, творчу, неординарну особистість. До привітань учасників фестивалю долучилися голова районної ради Сергій Пазюк та заступник голови райдержадміністрації Ольга Яременко і вручили Дипломи учасників фестивалю та подарунки на згадку.

Завершився фестивалю записом пісні у виконанні Володимира Прокопенка „Хай вам щастить“, яку він виконував на своєму ювілеї.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua