Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 травня 2018 року 07:42

Дорогі школярі! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника, що відкриває двері у веселу пору канікул, а тим із вас, хто завершує навчання в школі, – у незвіданий світ самостійного та дорослого життя.

Навчальний рік промайнув швидко. Він був сповнений наполегливою працею, досягненням поставлених цілей, здобутками на ниві знань, науковими, творчими та спортивними досягненнями. Особливо відповідальним він був для випускників, адже для вас від порогу рідної школи відкриваються нові горизонти. Нині вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, майбутнє нашої громади і України! 

Особливу вдячність висловлюю педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов’ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.

Бажаю і учням, і вчителям активно та змістовно відпочити, отримати від літньої пори масу позитивних вражень та заряд нових сил перед початком наступного навчального року.

Міський голова                                                                                                                                                               Олексій рябоконь

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua