Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
27 лютого 2015 року

На засіданні виконкому  міської ради розглянуто питання та встановлено скориговані тарифи для оплати за надані послуги ПП „Хазар - 2007“ жителям будинків по вул. Червоноармійська, 4А, 4Б, Коцюбинського, 33 та  ДНЗ „Ромашка“. Коригування тарифів проведено в зв’язку з внесенням змін до Податкового кодексу та змінами ціни на електроенергію та природний газ. Після коригування тариф за надані послуги централізованого опалення для мешканців будинків по вул. Червоноармійська, 4А,4Б залишився без змін та складає 8,49 грн. за 1м2  опалювальної площі, по вул. Коцюбинського, 33 знизився на 0,09 коп. за 1 м2 опалювальної площі і складає 9,46 грн., для ДНЗ „Ромашка“ знизився на 38, 26 грн. за 1 Гкал і складає  1292, 17 грн.   

26 лютого 2015 року

З метою контролю за виконанням рішень виконавчого комітету 24 лютого на засіданні виконкому було розглянуто питання щодо стану виконання заходів щодо доступності інвалідів та інших мало мобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури  міста Пирятин,  затверджених відповідним  рішенням від 12.12.2013 № 316.

Заступник міського голови Максим Варава проінформував, що у  2014 році міською радою спільно з КП „Каштан“ проведено поточні ремонти тротуарів по вул. Леніна, 38 (від магазину „Фора“ до заїзду до Пирятинської сзш № 4) на загальну суму - 49,304 тис.грн. (загальна площа 49,304 кв.м), заїздів по вул. Леніна, 16, 47 – на загальну суму - 33,449 тис.грн. (загальна площа - 133,2 кв.м).

26 лютого 2015 року

З метою поліпшення житлових умов проживання лікарів, які направленні до нашого міста працювати у Пирятинській центральній районній  лікарні, на засіданні виконкому міської ради 24 лютого 2015 року прийнято рішення щодо видачі спеціальних ордерів на вселення у службові житлові будинки лікарю-хірургу Ханку Ю.В. та лікарю-анестезіологу Кириченку І.С.

26 лютого 2015 року

24 лютого проведено чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто питання, що стосуються встановлення тарифу ПП „Хазар - 2007“ на теплову енергію та коригування встановленого тарифу ПП „Хазар - 2007“ на послугу з централізованого опалення,  квартирного обліку громадян при виконкомі міської ради, вирішення соціальних питань (надання матеріальної допомоги на поховання), видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки, встановлення режиму роботи перукарні.

23 лютого 2015 року

20 лютого до міської ради прибула з робочим візитом делегація міжнародних експертів проекту Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) „Реформа управління на сході України“.

Метою зустрічі стало ознайомлення на місці зі спільним проектом Пирятинської міської та Олександрівської, Дейманівської, Харківецької, Сасинівської, Каплинцівської та Білоцерківської сільських рад району „Придбання сміттєвоза та контейнерів для покращення матеріально-технічної бази громад. Спільний крок до чистоти довкілля Пирятинського краю“, його учасниками, вивчення проблем та надання необхідної технічної і консультативної допомоги у сфері поводження з  твердими побутовими відходами в рамках реалізації цього проекту.

20 лютого 2015 року

20 лютого Пирятин, як і вся Україна, згадує Героїв Небесної Сотні, адже рік тому на Майдані відбулися масові розстріли мирних людей.  Вшановуючи подвиг учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, їх відваги, сили духу і стійкості, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України пирятинці зібралися на мітинг-реквієм.

17 лютого 2015 року

17 лютого відбулося засідання комісії по здійсненню контролю за додержанням правил при нарахуванні тарифів на житлово-комунальні послуги при виконкомі міської ради за участю представників ПП „Хазар - 2007“.

17 лютого 2015 року

17 лютого в міській раді відбулися громадські слухання  по обговоренню проекту договору про співробітництво територіальних громад по реалізації спільного проекту „Придбання сміттєвоза та контейнерів для покращення матеріально-технічної бази громад. Спільний крок до чистоти довкілля Пирятинського краю“.

16 лютого 2015 року

15 лютого в м. Пирятин відбувся мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та церемонія покладання квітів до пам’ятника Воїнам-афганцям, в якій взяли участь керівництво міста та району, воїни-інтернаціоналісти, родичі загиблих воїнів-афганців, громадськість міста.

16 лютого 2015 року

13 лютого в м. Києві відбулася нарада міських голів міст районного значення з питання „Подальші кроки у впровадженні реформи місцевого самоврядування“, організатором якої була  Асоціація міст України.

Міських голів, як керівників громад, турбують проблеми бюджетного забезпечення та питання щодо майбутнього об’єднання громад, механізми реформ місцевого самоврядування – визначення „спроможної громади“, алгоритм об’єднання громад, повноваження та доходи об’єднаних громад, формування територій об’єднаних громад.  Саме на ці проблемні питання  хотіли почути відповідь голови міст районного значення.

Ключовими питаннями, які були предметом обговорення та дискусії стали проблемні питання, які виникли в малих містах у ході впровадження нового бюджетного та податкового законодавства і реалізації реформи місцевого самоврядування.

14 лютого 2015 року

У народній уяві Стрітення – це свято зустрічі Зими з Літом. Зима колись вважалася старою бабою в полатаному кожушку, приношених шкарбанах та дірявій хустині, поточеній мишами. А Літо — гарною, рум’яною дівчиною. Під час зустрічі стара баба Зима і молода дівчина Літо сперечаються між собою, кому йти, а кому вертатись. Якщо до вечора стане тепліше, Літо перемогло Зиму, а як холодніше, - Зима. Ясна і тиха погода в цей день віщує добрий урожай на полях. Вітер – погана ознака. Відлига – жди пізньої весни.

 

13 лютого 2015 року

12 лютого 2015 року у приміщенні Київської міської ради відбувся З’їзд міст районного значення. Учасниками заходу стали міські голови 123 міст районного значення, а також представники центральних органів державної влади, міжнародних та українських організацій, експерти. Пирятинську міську раду на З’їзді представляв заступник міського голови з питань діяльності виконкому Ігор Шикеринець.

12 лютого 2015 року

У заступника міського голови з питань діяльності виконкому міської ради Ігоря Шикеринця проведено нараду щодо забезпечення якісного харчування дітей у дошкільних навчальних закладах міста, участь в якій взяли методист відділу освіти Людмила Зібницька, головний спеціаліст Лубенського міжрайонного управління головного управління Держсанепідслужби у Полтавській області Роман Солдатенко та завідуючі, медичні сестри, завгоспи ДНЗ.

Учасниками наради відзначено, що харчування в дошкільних навчальних закладах міста здійснюється на належному рівні.

11 лютого 2015 року

11 лютого в обласній раді відбулося урочисте підписання угод на фінансування проектів-переможців обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад Полтавської області 2014 року.

Учасників урочистої події  привітав голова обласної ради Петро Ворона, який відзначив значимість цього конкурсу для територіальних громад Полтавщини. При цьому він зазначив, що у цьому році на реалізацію 30 проектів-переможців з обласного бюджету виділено 958 тис. грн.

11 лютого 2015 року

10 лютого 2015 року відбулося чергове засідання комісії з питань укомплектування комунальних дошкільних навчальних закладів, розміщених на території Пирятинської міської ради. Питання влаштування дітей до дитячих садків міста досить актуальне. Тому систематичний облік бажаючих дозволяє максимально реально сформувати чергу в дошкільні навчальні заклади та забезпечити можливість контролю зі сторони батьків за черговістю прийому дітей до ДНЗ.  

10 лютого 2015 року

10 лютого проведено чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто ряд питань, що стосуються квартирного обліку громадян при виконкомі міської ради (зняття та постановки), вирішення соціальних питань (встановлення та зняття піклування над громадянами), видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки.

9 лютого 2015 року

4 та 5 лютого у м.Львів, в конференц-залі готелю „Арт-Модерн“, відбувся практичний тренінг для українських міст-підписантів Угоди мерів. Від міської ради у тренінгу взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконкому Варава М.В. та спеціалісти  відділу з земельних та екологічних питань.

9 лютого 2015 року

У суботу в районному Будинку культури  проведено благодійний концерт на підтримку пирятинських військовослужбовців  під символічною назвою „Не залишимо наших воїнів наодинці з війною“.

Наші земляки знаходяться на воєнній передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність у самих гарячих точках України. Усім їм, як ніколи, потрібні увага, добре слово, повага небайдужих людей, адже своє життя вони віддають за нас, за долю та честь нашої Батьківщини. Саме така ідея пронизувала благодійний концерт.

8 лютого 2015 року

З метою вивчення громадської думки щодо необхідності проведення перейменування вулиць міста Пирятина, назви яких пов’язані з тоталітарним режимом (відповідно до рекомендацій розпорядження голови облдержадміністрації від 18.08.2014 № 323 „Про заходи з усунення наслідків панування тоталітарної ідеології колишнього СРСР на території Полтавської області“), на нашому веб-сайті в рубриці „Опитування“ з кінця листопада 2014 року по січень 2015 року проводилося відповідне опитування.

5 лютого 2015 року

На чемпіонаті України серед юнаків та дівчат 1998 року народження і молодше, який  проходив з 29 по 31 січня в м. Запоріжжя, юна пирятинка Олександра Полтавець посіла перше місце в стрибках у висоту з розбігу з результатом 175 см. Такий результат відповідає рівню кандидата в майстри спорту.

5 лютого 2015 року

3 лютого  відбулася нарада у міського голови із завідуючими дошкільних навчальних закладів міста. Оскільки забезпечення належної організації роботи дошкільних навчальних закладів міста – одне з пріоритетних  завдань міської ради, то на нараді розглядалися  питання: організація роботи, укомплектування ДНЗ та забезпечення якісного харчування дітей у 2015 році. Крім того, проаналізовано споживання  енергоносіїв закладами  дошкілля впродовж 2014 року.

3 лютого 2015 року

Шановні пирятинці!

Запрошуємо на благодійний концерт на підтримку воїнів-пирятинців "Не залишимо наших воїнів на одинці з війною", який відбудеться в районному Будинку культури 07 лютого 2015 року о 17.00 год. Ціна квитка 10 грн. Зібрані кошти будуть використані на потреби бійців.

Прийди на концерт - підтримай наших хлопців!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua