Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 лютого 2015 року 17:10

У міській раді відбулися громадські слухання по обговоренню проекту співробітництва

17 лютого в міській раді відбулися громадські слухання  по обговоренню проекту договору про співробітництво територіальних громад по реалізації спільного проекту „Придбання сміттєвоза та контейнерів для покращення матеріально-технічної бази громад. Спільний крок до чистоти довкілля Пирятинського краю“.

У слуханні взяли участь депутати міської ради, голови квартальних комітетів, представники районної ради, КП „Каштан“, місцевих ЗМІ та громадськість.

Громадські слухання вів заступник міського голови з питань діяльності виконкому Максим Варава, який проінформував присутніх про виконані заходи проекту та ознайомив з наступними етапи реалізації проекту.

Провідний спеціаліст з правових та гуманітарних питань виконкому міської ради Олександр Кудрявцев ознайомив присутніх з проектом договору про співробітництво територіальних громад в частині реалізації спільного проекту „Придбання сміттєвоза та контейнерів для покращення матеріально-технічної бази громад. Спільний крок до чистоти довкілля Пирятинського краю“.

Присутніх цікавили питання проведення конкурсних закупівель на п придбання сміттєвоза, подальші плани міської ради щодо утримання міського сміттєзвалища, ставлення громади до проблеми з відходами.

В обговоренні взяли участь: Віктор Бугайов, представник громадськості,  Віталій Скочко, директор  КП „Каштан“, Тетяна Чайка, депутат міської ради.

В ході активного обговорення присутні схвалили проект договору про співробітництво територіальних громад, який буде розглянуто на черговій сесії міської ради. Після підписання договору усіма громадами-партнерами, його буде направлено на реєстрацію у Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

  

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua