Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 лютого 2015 року 20:05

Вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні

20 лютого Пирятин, як і вся Україна, згадує Героїв Небесної Сотні, адже рік тому на Майдані відбулися масові розстріли мирних людей.  Вшановуючи подвиг учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, їх відваги, сили духу і стійкості, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України пирятинці зібралися на мітинг-реквієм.

Всі виступи виступаючих були пронизані болем та пошаною до справжніх  патріотів України, хоробрих синів українського народу. З промовами виступили міський голова Олексій Рябоконь, голова районної ради Сергій Пазюк, голова районної державної адміністрації Олег Куча, громадські активісти та свідки тих подій Володимир Крагель, Володимир Сальницький і Владислав Гуленко.

Український народ підтримали своєю присутністю на мітингу і міжнародні експерти Проекту GIZ „Реформа управління на Сході“ представники Німеччини, Великобританії та Чехії, які прибули до Пирятинської міської ради з робочим візитом в рамках реалізації спільного проекту співробітництва „Придбання сміттєвоза та євроконтейнерів для покращення матеріально-технічної бази громад. Сільний крок до чистоти довкілля Пирятинського краю“.

Присутні вшанували память про Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.

Оксана Степануха, переможець Всеукраїнського конкурсу читців імені Тараса Шевченка, виступила з літературно-музичною композицієюза творами сучасних поетів  "Доля України",   учениця Пирятинського ліцею Валерія Сокол - з авторським віршем "Небесна Сотня".
 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua