Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 лютого 2015 року 14:44

Не залишимо наших воїнів наодинці з війною

У суботу в районному Будинку культури  проведено благодійний концерт на підтримку пирятинських військовослужбовців  під символічною назвою „Не залишимо наших воїнів наодинці з війною“.

Наші земляки знаходяться на воєнній передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність у самих гарячих точках України. Усім їм, як ніколи, потрібні увага, добре слово, повага небайдужих людей, адже своє життя вони віддають за нас, за долю та честь нашої Батьківщини. Саме така ідея пронизувала благодійний концерт. Зі словами вдячності громаді за співчуття, розуміння, бажання підтримати та  допомогти від організаторів  заходу звернулася Світлана Довгенко, від воїнів-пирятинців – Віталій Губар та Олександр Буць.  Тепло сердець, хвилювання та непідробна щирість виступаючих передалися до глядацького залу.

Жодного з глядачів не залишили байдужими виступи учасників концерту:  учнів школи естетичного виховання, вокального ансамблю „Соняшник“, хореографічного колективу „Стиль“, вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості: танцювального колективу „Стенет“,  гурту  „VIOLET“, Руслана Довженка та його доньок Сніжани і Руслани, Серія Валоваженка, вокального тріо „Водограй“ та гурту „Пирятин“.

В ході проведення благодійного концерту для потреб наших військових-земляків  було  зібрано 6233 гривні, для воїна-учасника АТО, який отримав тяжкі поранення – Олексія Замірка  – одну тисячу двісті двадцять одну гривню. Організатори заходу щиро вдячні всім, хто не залишився осторонь проблем, хто долучився до цієї благородної акції та прийшов підтримати наших воїнів.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua